Ervaren bewindvoerder WSNP m/v

Werkgever
Okkerse & Schop Advocaten
Plaats
Almere
Regio
Flevoland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Opleidingsniveau
HBO
Referentienummer
32 - 40 uur per week

Solliciteer op deze vacature

Wij werken in Almere vanuit een kantoor langs de A6. In Lelystad zijn we in het centrum gevestigd. Een uitgebreid overzicht van rechtsgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn vind je op onze website bij het onderdeel rechtsgebieden. Het accent ligt bij ons kantoor op de ondernemingsgerichte praktijk.


Naast kwaliteit van onze dienstverlening vinden wij een prettige werksfeer en collegialiteit heel belangrijk. Wij hebben een succesvolle praktijk met een open en informele cultuur, een gezonde ambitie, een goede work-life balance, interessante klanten en bieden volop kansen voor professionals die op zoek zijn naar een uitdaging.

 

Als jij degene bent die wij zoeken dan bieden wij je:

  • afwisselende (zelfstandige) werkzaamheden. De werkzaamheden van een bewindvoerder, rapporteren aan Rechter-commissaris/de Rechtbank, bewaken van financiële handelingen, overleg voeren met schuldeisers, schuldenaren en betrokken instanties, voorbereiden van verificatievergaderingen, aansturen van de administratieve ondersteuner;

  • opgewekte collega's met gevoel voor humor;

  • een uitdaging voor iemand die integer, adequaat, zelfstandig en discreet is.

 

Ben jij degene die wij zoeken:

Als jij een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur sociaal-juridisch) én ervaring als bewindvoerder in schuldsaneringen hebt dan verzoeken wij je te reageren. Gezien de aard van de werkzaamheden is het een vereiste dat je over uitstekende contactuele eigenschappen beschikt. Word en Excel hebben geen geheimen voor je en je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Verder heb je cijfermatig inzicht en ben je in het bezit van rijbewijs B.

 

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.

 

Contactgegevens

Sollicitatiebrieven, met curriculum vitae, ontvangen wij graag binnen 14 dagen per e-mail en kunnen gestuurd worden naar: b.meijer@okkerse-schop.nl

 

Voor meer informatie over deze vacature kun je ook contact opnemen met Bernd Menting 036 5346220.

Solliciteer op deze vacature


 

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.