Juridisch medewerker omgeving & overheid

Werkgever
Poelmann van den Broek N.V.
Plaats
Nijmegen
Regio
Gelderland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Salarisindicatie
€ 2.000 - € 3.000
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
< 1 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Poelmann van den Broek is een open en informeel advocatenkantoor. Wij lopen bij elkaar naar binnen en werken veelvuldig in teams waarin we de expertise van meerdere disciplines bundelen en veel van elkaar leren. Samen vormen we een mooie mix van jong en oud. Ons werk doen we met hart en ziel. Alle medewerkers zijn even belangrijk en iedereen mag zichzelf zijn. Deelname aan sportieve en sociale activiteiten, zowel binnen als buiten kantoor, wordt van harte aangemoedigd. Want actief zijn werkt beter.

Met zo’n 70 medewerkers, waarvan zo’n 30 advocaten, bieden we gespecialiseerde diensten aan bedrijven, overheid en non-profitorganisaties. Dat realiseren we met integere, klantgerichte persoonlijkheden die respect en tijd hebben voor hun klanten en voor elkaar. Samen vormen we een prachtige mix van jong en oud, ervaring, ambitie, innovatie en betrouwbaarheid.

Wat doen onze advocaten op de sectie Omgeving en Overheid?

 

Ons team bestaat uit een 5-tal advocaten en secretariele ondersteuning. Wij adviseren met name ontwikkelaars, winkelketens, aannemers en beleggers hoe zij hun bouwplannen zo goed mogelijk kunnen realiseren. Daarvoor helpen we bij het maken van afspraken met de overheid en andere partijen en het doorlopen van alle vergunningstrajecten. We proberen te voorkomen dat het misloopt of vertraging ontstaat, maar als dat toch gebeurt helpen we met het verhalen of beperken van de schade.

Functieomschrijving

Na een gedegen inwerkperiode ondersteun je de advocaten in hun dossiers met feiten – en jurisprudentieonderzoek, conceptbrieven en bij procesvoering.

Op termijn en bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid om door te groeien naar advocaat stagiaire.

Functie-eisen

  • Afgeronde opleiding Nederlands Recht, richting bestuursrecht

  • Accuraat, kritisch, gedreven en met doorzettingsvermogen

  • Goede juridische probleemanalyse en oordeelsvorming

  • Creatief en nieuwsgierig

  • Ondernemingszin

Wij bieden

  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • De mogelijkheid om door te groeien naar advocaat stagiaire

  • Zelfstandig werken in een klein team met veel aandacht voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden

  • Een plezierige informele omgeving met gedreven professionals

  • Uitdagend werk met veel ruimte voor eigen initiatief

Contactgegevens

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan je CV met een kort begeleidend schrijven naar onze HR functionaris Tamara Siebenlist via HR@pvdb.nl. Vertrouwelijke behandeling van de sollicitatie is vanzelfsprekend gegarandeerd.

Solliciteer op deze vacature


 

Poelmann van den Broek N.V.

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.