Advocaat-Medewerker Praktijkgroep Zorg

Werkgever
Pot Jonker Advocaten N.V.
Plaats
HAARLEM
Regio
Noord-Holland, Randstad
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch, Gezondheidszorg/Welzijn
Dienstverband
Tijdelijk, Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Parttime, Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

ADVOCAAT-MEDEWERKER PRAKTIJKGROEP ZORG

 

Pot Jonker Advocaten N.V. is een van de grote kantoren in Haarlem. We werken op hoog niveau aan interessante en uitdagende zaken. Toch is de sfeer op kantoor informeel. Collega’s zijn betrokken en open en we hebben veel aandacht voor de balans tussen werk en privé.

Pot Jonker heeft een brede klantenkring, waaronder veel zorginstellingen.  Sinds jaar en dag weten ziekenhuizen, GGZ-instellingen, jeugd- en thuiszorgaanbieders, instellingen voor ouderenzorg en andere zorgpartijen de weg naar Pot Jonker te vinden.

 

Onze advocaten werken samen in secties en praktijkgroepen, waar verschillende expertises samenkomen en kennis en ervaring worden gebundeld. Deze werkwijze maakt dat Pot Jonker complexe zaken op een hoog niveau kan behandelen. In de praktijkgroep Zorg werken in totaal zeven advocaten, ieder met een eigen specialisme.

 

Voor de praktijkgroep Zorg  zijn wij op zoek naar een

 

ADVOCAAT-MEDEWERKER

 

De medewerker heeft tussen de 6 en 10 jaar werkervaring opgedaan als advocaat binnen een zorgpraktijk bij een advocaten- of accountants/consultantskantoor. Hij of zij heeft verstand van en ervaring met zaken op het gebied van zorgfinanciering, tarieven, contracten met zorgverzekeraars, mededinging etc. en is bereid en in staat om een voortrekkersrol te vervullen in (de groei van) de praktijkgroep.

 

 

INTERESSE?

 

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met mr. Hester Tonino (T 023-5530228) of mr. Marieke Dankbaar (T 023-5530236).

Je sollicitatiebrief met CV en cijferlijsten kun je sturen naar Ellen L. Bol-van der Mije, kantoormanager, E bol@potjonker.nl, T 023 - 5530231.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Pot Jonker Advocaten N.V.

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.