Bedrijfsjurist

Werkgever
Boels
Plaats
Sittard
Regio
Limburg
Niche
Juridisch
Branche
Dienstverlening algemeen, Toerisme/Recreatie, Transport/Logistiek
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
5-10 jaar, > 10 jaar

Solliciteer op deze vacature

Bedrijfsjurist

Ben jij op zoek naar een uitdagende positie als Bedrijfsjurist in een groeiende en innoverende internationale organisatie?

Neem dan snel contact met ons op!

 

Dit is de rol

Als bedrijfsjurist houd je je in teamverband bezig met het ondersteunen, informeren en adviseren van de organisatie op breed juridisch terrein. De nadruk ligt daarbij op het algemeen verbintenissenrecht, zoals het opmaken en beoordelen van raamcontracten met national accounts en business partners, optimaliseren van algemene voorwaarden, afhandeling van complexe schadeclaims en geschillen, opmaken en beoordelen van vastgoedgerelateerde contracten etc.

Ook werkzaamheden terzake financieringsdocumentatie, corporate housekeeping en juridische aspecten bij acquisities, zoals de opmaak en beoordeling van een NDA, LOI, SPA etc. maken onderdeel uit van de functie. Daarnaast vervul je de rol van sparringpartner voor de business en directie. Je rapporteert aan de Finance Director.

 

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

 

  • Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding Nederlands recht, aangevuld met specialistische opleiding(en). Een afgeronde stage binnen advocatuur c.q. Beroepsopleiding voor Bedrijfsjuristen is een pré;
  • Je hebt minimaal 6 jaar relevante ervaring;
  • Je beschikt over een goede kennis van de Engelse en Duitse taal;
  • Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden;
  • Je bent een teamspeler met een pro-actieve houding en overtuigingskracht;
  • Je bent pragmatisch en beschikt over een sterke persoonlijkheid.

 

Dit bieden wij

Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige  en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar  ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij jou bieden.

 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met mr. Maaike Stoffels, Bedrijfsjurist, tel. 046-7502047 of Piet Donners, Finance Director, tel. 046-4592154.

 

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Solliciteer op deze vacature


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.