Senior Consultant Arbeidsrecht

Werkgever
PwC
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Juridisch
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Bij PwC Nederland willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 208.000 mensen. Bij PwC in Nederland werken ruim 4.400 mensen met elkaar samen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten.

Senior Consultant Arbeidsrecht

 

Ben jij ondernemend, praktisch ingesteld, heb je een afgeronde WO-opleiding Nederlands recht en enkele jaren relevante werkervaring op het gebied van arbeidsrecht, met voorkeur in de publieke sector? Solliciteer dan op de vacature Senior Consultant Arbeidsrecht voor het Legal Services team in Amsterdam.

 

Wie ben je?

 

  • Je hebt een afgeronde WO-opleiding Nederlands recht;
  • Je bent bij voorkeur een (oud) advocaat en beschikt over 2 tot 4 jaar relevante werkervaring op het gebied van arbeidsrecht bij een (middel)groot advocatenkantoor;
  • Je hebt ervaring opgedaan binnen de publieke sector (zorginstellingen, ziekenhuizen, vakbonden, rechtsbijstand, etc.);
  • Je bent een teamspeler, energiek, klantgericht, outgoing en hebt gevoel voor relatiebeheer en commercie;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, waaronder een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je vindt het leuk op een praktische en creatieve manier nieuwe vraagstukken te analyseren en op te lossen.

 

Hoe ziet je werk eruit?

 

Als Senior Consultant Arbeidsrecht ben je onderdeel van ons energieke Legal team dat een ambitieuze groeistrategie kent. Je werkt nauw samen in dossiers, niet alleen met ervaren arbeidsrechtjuristen maar ook met collega’s van andere disciplines, zowel in Nederland als wereldwijd.

 

Samen met je (inter)nationale collega’s houd jij je bezig met arbeidsrechtelijke en aanverwante vraagstukken. Je gaat mee naar in- en externe besprekingen en bent dikwijls al in een vroeg stadium bij projecten betrokken. Het werk is divers, waarbij je zowel adviseert als implementeert. Een belangrijk deel van je tijd besteed je aan internationale, multi-compentence projecten. Tevens verleen je ad-hoc advies. Je wordt ingeschakeld bij overnames, carve outs, reorganisaties, herstructureringen en international assignments en je adviseert werkgevers over (collectief) ontslagrecht, arbeidvoorwaarden, WOR, overgang van onderneming, CAO-recht en privacy recht. Je werkt vanuit kantoor Amsterdam en bent, afhankelijk van de opdracht, met enige regelmaat werkzaam op andere locaties van PwC. Daarnaast bestaat de kans dat je wordt gevraagd om een project deels uit te voeren op locatie van de klant, veelal in Nederland, maar wellicht in het buitenland.

 

Wat bieden we je?

 

Als je bij PwC gaat werken, kun je rekenen op diverse klanten, inspirerende collega’s en uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven.

  • Je krijgt een veelzijdige, afwisselende functie op het gebied van het arbeidsrecht bij een gerenommeerde internationale organisatie;
  • Je hebt een uitdagende rol, zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid, waarbij je nauw samenwerkt met ervaren juristen en collega’s van andere disciplines;
  • We besteden veel aandacht aan opleiding en ontwikkeling, zodat je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk groeit;
  • Je kunt rekenen op uitstekende loopbaanmogelijkheden.

 

Wie zijn we?

 

PwC Legal Services valt binnen een van de grootste internationale juridische netwerken met 2.500 PwC juristen in 85 landen. In Nederland werken meer dan 40 professionals vanuit Amsterdam en Rotterdam. Je werkt in een inspirerende internationale werkomgeving met tal van andere PwC disciplines waaronder fiscalisten, consultants en financiële professionals. Hierdoor voorzie je jouw klanten niet alleen van juridisch advies, maar bied jij hun ook geïntegreerde en innovatieve maatwerkoplossingen.

 

Bij PwC Nederland willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 208.000 mensen. Bij PwC in Nederland werken ruim 4.400 mensen met elkaar samen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten. 

 

Solliciteer nu!

 

Heb je interesse en voldoe je aan alle functie-eisen? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! 

Solliciteren kan tot en met zondag 15 oktober. Op het moment dat we je sollicitatie ontvangen, zullen we starten met de selectieprocedure.

https://www.pwc.nl/nl/carriere/professionals/vacatures.html?vacancyId=4685&type=Normal 


Contactgegevens

Desi de Bruin - Senior Recruiter Tax & Legal 

Solliciteer op deze vacature


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.