Jurist

Werkgever
Qredits Microfinanciering Nederland
Plaats
Almelo
Regio
Overijssel
Niche
Juridisch
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Tijdelijk, Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO, HBO+
Ervaring
1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Qredits biedt zakelijke financiering tot € 250.000 & coaching aan (startende) ondernemers in het MKB, die geen toegang hebben tot financiële diensten via banken. Hiermee wil Qredits ondernemerschap in Nederland bevorderen.

Qredits is een innovatie, professionele en sociale kredietorganisatie in Nederland. De organisatie is een private non-profit stichting met een zakelijk en sociaal karakter.

De afgelopen jaren is Qredits gegroeid naar een professionele organisatie met meer dan 60 medewerkers en 600 vrijwilligers. Met meer dan 10.000 verstrekte kredieten is Qredits de grootste alternatieve financier voor ondernemers in Nederland.

Vanwege de groei en professionalisering van de organisatie zoeken we op korte termijn een jurist met kennis van ondernemings- en faillisementsrecht. Een veelzijdige en zelfstandige functie met groeipotentieel.

Functieomschrijving

De jurist adviseert het management over juridische procedure kwesties. Daarnaast ondersteunt de jurist de afdeling Incasso & Beheer / Bijzonder Beheer bij de correspondentie met curatoren, deurwaarders, advocaten en schuldhulpverleners teneinde het belang van Qredits te bewaken. De jurist levert een bijdrage op het terrein van compliance en juridische procedures op de afdeling I&B/BB en ondersteund de directie desgevraagd bij compliance en juridische zaken.

Functie-eisen

  • Afgeronde juridische opleiding op WO-niveau
  • Drie jaar relevante werkervaring binnen de financiële dienstverlening en/of juridisch werkveld
  • Gedegen kennis van actuele en relevante wet- en regelgeving en de daarbij behorende jurisprudentie
  • Kennis van en affiniteit met ondernemings- en faillissementsrechts

Wij bieden

Qredits biedt je een functie met veel verantwoordelijkheden, doorgroeimogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden. Je maakt deel uit van een team vol passie in een organisatie die sterk maatschappelijk betrokken is. Er heerst geen 9-tot-5-mentaliteit. Er wordt flexibiliteit van je verwacht en je krijgt deze ook terug.

De cultuur is informeel. Daarnaast is het duidelijk wat de targets zijn en er wordt hard aan gewerkt om deze te halen.

Het DNA van Qredits is samen te vatten in 4 kernwaarden. We willen een bijdrage leveren aan de maatschappij door ondernemerschap toegankelijk te maken zonder daarbij te streven naar maximale winst voor de organisatie (sociaal). De ondernemer staat centraal en we zijn betrokken bij onze klanten (persoonlijk). We geloven dat samenwerken leidt tot succes, stimuleren onze klanten een netwerk op te bouwen en koppelen ze aan onze partners (verbinden). Tot slot zijn we nuchter, richten we ons op het voortbestaan van de ondernemer met een business-model dat leunt op het succes van onze klanten (zakelijk).

Salaris

  • Bruto maandsalaris € 3.500 - € 4.500 afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • Vakantiegeld
  • Vaste 13e maand
  • Iphone en laptop

Contactgegevens

Indien je interesse hebt in deze functie, stuur dan een korte motivatie en je CV naar Melvin Pieterz, hoofd Incasso & Beheer, via info@qredits.nl.

Solliciteer op deze vacature


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.