Jurist Arbeidsrecht

Werkgever
Rabobank Nederland
Plaats
Utrecht
Regio
Utrecht, Randstad
Niche
Juridisch
Branche
Financiële dienstverlening, Juridisch
Dienstverband
Tijdelijk, Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
170000CT

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

De Rabobank Groep is een in Nederland gewortelde internationale financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag. Ze zijn actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening, internationaal richten ze zich vooral op de food- en agribusiness.

Wil jij als arbeidsrecht jurist werken bij een grote internationaal opererende bank? Wil je je kennis van het arbeidsrecht combineren met bancaire regelgeving en naast behandeling van individuele casuïstiek ook beleidsmatig aan de slag? Lees dan verder.

 

Jurist arbeidsrecht

Utrecht, 36 uur

 

De functie

Strategisch en beleidsmatig zit je ‘dicht bij het vuur’ van een grote internationaal opererende bank. Als jurist arbeidsrecht adviseer je hoofdzakelijk over arbeidsgeschillen, reorganisaties en sociale regelingen. Naast je kennis op het gebied van arbeidsrecht vereist de bancaire omgeving ook kennis van relevante toezichtregelgeving, zoals beloningsbeleid. Je werkt nauw samen met collega’s van diverse disciplines binnen Rabobank. Het betreft een functie met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in een professionele organisatie die volop in beweging is.

Onze afdeling
Legal Corporate ondersteunt de Rabobank Groep op een breed juridisch terrein, zowel nationaal als internationaal. De belangrijkste aandachtsgebieden betreffen governance, M&A en herstructureringen, investigations & corporate litigation, prudentieel toezicht, arbeidsrecht & medezeggenschap en ondersteuning procurement, ICT en innovatie. De afdeling heeft een belangrijke adviserende rol naar de raad van bestuur en de diverse onderdelen van de bank, inclusief de dochters en de lokale Rabobanken.

De vacature is in het Governance & Employment team. Dit team houdt zich bezig met vraagstukken op het gebied van de juridische structuur en governance van Rabobank, corporate housekeeping, arbeidsrecht en medezeggenschap.  De werkzaamheden worden binnen het team uitgevoerd op basis van ervaring en expertise.

Legal Corporate bestaat verder uit drie teams en is een onderdeel van de afdeling Juridische Zaken met zo’n 140 medewerkers.

 

Wij vragen

 

 • Een afgeronde studie Nederlands Recht
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als bedrijfsjurist, jurist bij een rechtsbijstandverzekeraar,advocaat of jurist bij een rechtbank
 • Ervaring met het arbeidsrecht in brede zin
 • Affiniteit met sociaal zekerheidsrecht en/of bancaire beloningsregelgeving

 

Je durft je onafhankelijk en kritisch op te stellen en hebt er geen moeite mee als gesprekspartner te dienen voor het hoger management binnen de bank. Daarnaast ben je stressbestendig en flexibel in verband met de hoge prestaties die regelmatig onder tijdsdruk en in wisselende omstandigheden van je verwacht worden.

 

Naast de twee Rabobank kerncompetenties Samenwerken en Klantbelang centraal stellen herken je in jezelf de volgende competenties:

 • Resultaten realiseren (‘can-do’ mentaliteit);
 • Oordeelsvorming
 • Communicatiekracht
 • Inspireren & beïnvloeden
  • Waarde realiseren uit verschillen

 

Wij bieden

 • Het betreft meerdere vacatures.
 • De uiteindelijke inschaling en hoogte van je salaris zijn afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring.

 

Aanvullende informatie

 

Neem voor vragen over de sollicitatieprocedure contact op met Mohamed Chaaibi, recruiter, telefoonnummer 06-23361465.

Deze vacature staat open tot en met 27 maart 2017.

 

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan via de knop “solliciteer nu” onderaan deze pagina. Je motivatiebrief en CV kun je richten aan Mohamed Chaaibi, recruiter. Vermeld altijd het vacaturenummer.

 

 

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. De Rabobank toetst op basis van de "Regeling Screening Rabobank" alle nieuwe medewerkers op hun betrouwbaarheid om een functie bij de Rabobank te vervullen.

 

Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Word jij de Rabobank?

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Rabobank Nederland

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.