Ervaren advocaat Aanbestedingsrecht en Bouwrecht

Werkgever
RWV Advocaten
Plaats
Leiden
Regio
Zuid-Holland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

RWV Advocaten is één van de grotere advocatenkantoren in de regio Leiden en de Duin- en Bollenstreek. Met 65 medewerkers werkt het kantoor in een brede, voornamelijk ondernemingsgerichte praktijk. Het kantoor kenmerkt zich door een open, informele cultuur, een hoge mate van professionaliteit en een stevige ambitie. Onze mensen zijn uitstekend opgeleid en vullen elkaar in kennis, ervaring en leeftijd prima aan. Zij scholen zich voortdurend bij volgens de nieuwste inzichten. De ambitie is hoog. Er wordt dan ook hard gewerkt, maar er is ook tijd voor ontspanning. De cultuur is informeel en collegiaal. Samenwerken is voor ons een voorwaarde om kwaliteit te leveren. Humor is een pré.

Functieomschrijving

RWV Advocaten is gevestigd in Leiden en bedient met ongeveer 25 advocaten voornamelijk ondernemers in Leiden en de Duin- en Bollenstreek. RWV Advocaten is met uitzondering van het strafrecht een full-service kantoor. De Sectie Vastgoed en bestuursrecht bestaat uit 6 advocaten en heeft een gedegen vastgoedpraktijk in Leiden en omgeving. Onze aanpak is pragmatisch, creatief en oplossingsgericht. Of we nu bemiddelen bij conflicten, contracten opstellen, adviezen uitbrengen of procederen: altijd staan de belangen en wensen van de cliënt centraal.

Onze advocaten zijn professioneel en ambitieus en beschikken over commerciële en acquisitieve vaardigheden. We brengen frequent publicaties uit, maken video’s en webinars en organiseren diverse bijeenkomsten voor onze relaties.

We werken in secties, waarin kennis en ervaring  met elkaar wordt gedeeld. De cultuur is informeel en collegiaal. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd voor ontspanning. Samenwerken is een voorwaarde om kwaliteit te leveren. We zijn oprecht betrokken en die betrokkenheid wordt zeer gewaardeerd. 

Functie-eisen

Onze Sectie Vastgoed en bestuursrecht is op zoek naar een ervaren en gedreven advocaat-medewerker (m/v) met afgeronde advocatenopleiding en bij voorkeur met een Grotius Opleiding Aanbesteding (lid van de NvvA). Ervaring op het gebied van bouwrecht en de algemene vastgoedpraktijk is een pré. Wij zoeken een zelfstandig werkend advocaat die in staat is om knopen door te hakken. 

Wij bieden

Wij bieden jou een dynamische, inspirerende, uitdagende en professionele werkomgeving en een passende salariëring. Er is ruimte om je verder te specialiseren.

Salaris

Een passende salariëring.

Contactgegevens

Stuur een motivatiebrief en curriculum vitae aan Frank Dekkers (f.dekkers@rwv.nl). Voor meer informatie is Frank te bereiken op: 071-7502275.

Solliciteer op deze vacature


 

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.