Advocaat

Werkgever
Slot Jacobs & Bloemen Advocaten & Belastingadviseurs
Plaats
Nijmegen
Regio
Gelderland
Niche
Juridisch

Solliciteer op deze vacature

 

Wij zijn

een professioneel en gedreven team advocaten dat samenwerkt in een prettige informele werksfeer met veel ruimte voor overleg. Vanuit ons mooie karakteristieke kantoor gelegen in het centrum van Nijmegen, wordt de advocatuur op hoog niveau bedreven. De vier advocaten zijn werkzaam binnen het civiele recht (arbeidsrecht, ondernemingsrecht (MKB), personen- en familierecht) en het belastingrecht.

Wij hechten aan duurzame relaties. Zowel met onze cliënten als met collega’s. Kwaliteit en persoonlijk contact staan voorop. Wij kenmerken ons door korte lijnen en een voortvarende behandeling. 

 

Wij zoeken

een gedreven advocaat met een eigen praktijk dan wel de bereidheid een eigen praktijk op te bouwen, die op basis van samenwerking bij wil dragen aan een verdere ontwikkeling van ons kantoor.

Wij hebben een klein team advocaten, waarbij iedere advocaat zich heeft gespecialiseerd in een aantal rechtsgebieden. Wij bedienen voornamelijk ondernemers binnen het MKB en particulieren. Wij hechten aan persoonlijke ontwikkeling en verdere specialisatie.

Ervaren advocaten die net als wij professioneel en pragmatisch zijn, nodigen wij uit om te reageren. 

Solliciteer op deze vacature


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jbb.nl.