Advocaat-medewerker of ervaren jurist letselschade

Werkgever
Slot Letselschade
Plaats
Zeist
Regio
Heel Nederland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Aanstelling
Parttime

Solliciteer op deze vacature

Slot Letselschade te Zeist is een landelijk werkend nichekantoor dat zich uitsluitend richt op het verhalen van de letselschade van slachtoffers.

Functieomschrijving

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een advocaat-medewerker, of ervaren jurist met de ambitie om advocaat te worden, voor minimaal 30 uur per week.

Functie-eisen

Kandidaten dienen te beschikken over enthousiasme, overtuigingskracht en een sterk analytisch vermogen. We zoeken een echte teamspeler met bij voorkeur minimaal vijf jaar ervaring, goede communicatieve vaardigheden, humor en empathisch vermogen. Een afgeronde specialisatieopleiding en ervaring met medische en AOV-zaken zijn uiteraard een pré. 

Je behandelt zelfstandig buiten rechte letelschade zaken, maar kunt ook procederen en je draagt bij aan de verdere ontwikkeling en de kwaliteit van ons kantoor. Je bent bereid en in staat te acquireren.

Wij bieden

Een professionele en prettige werkomgeving waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen en een marktconform salaris met bonusregeling. Wij vinden kennis verwerven en delen alsmede een goede werk-privé balans echt belangrijk en handelen daar dan ook naar. Je hebt 30 vakantiedagen en thuiswerken (1 dag per week) is mogelijk.

Salaris

Marktconform met bonusregeling.

Contactgegevens

Reacties met motivatie, foto en C.V. kunnen voor 30 april 2017 worden gemaild naar romijn@slotletselschade.nl of dekoning@slotletselschade.nl.

Mocht je nog vragen hebben, bel dan met Ingrid Romijn of Coen de Koning op 030 20 81 094.

Solliciteer op deze vacature


 

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.