Bedrijfsjurist/Advocaat

Werkgever
SPIE Nederland
Plaats
Breda
Niche
Juridisch
Branche
Techniek
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar, > 10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Wat je op verjaardagen vertet dat je doet

Ik werk in een dynamische omgeving waarbij ik dagelijks juridisch advies geef over uiteenlopende onderwerpen aan verschillende collega's van diverse afdelingen van het bedrijf. Hierdoor draag ik bij aan de nationale en internationale activiteiten van de onderneming.

Functieomschrijving

Als bedrijfsjurist ga je je met name bezighouden met bouwrecht en contractenrecht maar ook andere rechtsgebieden zoals arbeidsrecht komen aan bod. Je geeft gevraagd en ongevraagd juridisch advies aan onder meer projectmanagers, vestigings- en divisiedirectie. Je neemt verantwoordelijkheid voor je adviezen op een breed juridisch gebied en je bent zowel ondersteunend als leidend bij de oplossing van (dreigende) geschillen. Je hebt een goed oog voor relevante feiten en een leidende rol in de verkrijging daarvan. Daarnaast heb je affiniteit met het geven van juridische training aan hoger- en middenmanagement. Samen met de operationeel verantwoordelijken zoek je bij de beoordeling van een concept contract van de klant naar een goede balans tussen enerzijds een formulering van beperking van contractuele risico's en anderzijds de verwerving van de opdracht. Daarnaast ben je onder andere betrokken bij (spoedeisende) vragen rondom operationele geschillen zoals meerwerk, vertragingsschade en aansprakelijkheidskwesties. Kortom je hebt een zeer gevarieerde praktijk.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde Universitaire opleiding in het Nederlands Recht (bij voorkeur privaat recht). Daarnaast heb jij meer dan drie jaar ervaring in de bouw/installatiesector. Jij wordt door jouw collega's omschreven als toegankelijk, verantwoordelijk en oplossingsgericht. Je bent in staat processtukken te schrijven althans concept processtukken te beoordelen en te voorzien van suggesties omtrent een optimale weergave van relevante feiten en/of jurisprudentie en literatuur. Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (beheersing van de Franse taal is een pré).

Wij bieden

We bieden je een baan bij een van de top 3 multi-technische dienstverleners van Nederland. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in je werk. Wij bieden de mogelijkheden, jij bepaalt je toekomst

Solliciteer op deze vacature


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.