Advocaat Erfrecht en Personen- en Familierecht

Werkgever
SRK Rechtsbijstand
Plaats
Zoetermeer
Regio
Zuid-Holland
Niche
Juridisch
Branche
Dienstverlening algemeen, Juridisch
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar

Solliciteer op deze vacature

SRK Rechtsbijstand verzorgt de rechtshulp voor de verzekerden van zes gerenommeerde Nederlandse verzekeraars. SRK Rechtsbijstand doet dit geheel onafhankelijk en is met 320 juristen, waaronder ca. 70 advocaten, één van de grootste aanbieders van juridische diensten in Nederland. Kwaliteit in de dienstverlening, juridische deskundigheid, klantfocus en goede communicatie zijn hierbij onze drijfveren. SRK Rechtsbijstand laat zich kenmerken als een organisatie met een collegiale en open werksfeer waar de klant centraal staat. Onze kernwaarden zijn verantwoordelijk, pro-actief, passie en duidelijk.

 

SRK Rechtsbijstand is voor de sector Wonen op zoek naar een

 

Advocaat Erfrecht en Personen- en Familierecht

 

Binnen de sector Wonen zijn ongeveer 50 advocaten en rechtshulpverleners werkzaam. Er wordt een grote variëteit aan juridische zaken behandeld. De type zaken variëren van erfrecht, huurrecht, personen en familierecht, burenrecht tot bestuursrecht. De sector Wonen bestaat uit vier teams. 

 

Wat ga je doen?

Binnen de afdeling Wonen worden civielrechtelijke dossiers behandeld op het gebied van Bouwrecht, Huurrecht, Aan- en verkoop Onroerende zaken, Zakelijke rechten, Erfrecht en Personen- en Familierecht. Het voeren van procedures, inclusief zittingen, is een belangrijk onderdeel van het werk.

Je behandelt zelfstandig zaken op Erfrecht en Personen- en familierecht en je bent verantwoordelijk voor een eigen bestand. De nadruk in deze functie ligt op het Erfrecht.

 

Wie zoeken wij?

Je beschikt over een afgeronde opleiding WO Nederlands Recht en je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als advocaat met een focus op Erfrecht en Personen- en familierecht.

 

Je profileert jezelf als klantgerichte Advocaat. Dit houdt in dat je communicatief vaardig en zelfstandig bent, maar ook planmatig en gestructureerd werkt. Tevens ben je analytisch en in staat om snel en accuraat te handelen.

 

Je vindt het belangrijk om up-to-date te blijven op het eigen vakgebied, zodat je veranderingen en ontwikkelingen op het vakgebied in de praktijk kunt toepassen. Daarbij signaleer en initieer je nieuwe kansen en praktische oplossingen voor SRK en haar klanten.

 

De kernwaarden van SRK – verantwoordelijk, duidelijk, proactief en passie – spreken je aan en draag je vol overtuiging uit. Daarnaast zijn de kerncompetenties klantgericht, samenwerken, aanpassingsvermogen en integriteit voor jou een vanzelfsprekendheid.

 

Wat bieden wij?

SRK is een organisatie in beweging, met een collegiale en informele sfeer en met als kenmerk een dynamische dienstverlening. Als je wilt kun je iedere dag op een andere werkplek inloggen. Naast een marktconform salaris kent SRK Rechtsbijstand uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve ziektekostenverzekering, vaste 13e maand, 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en een goede pensioenregeling. Binnen de fiscale ruimte (WKR) bieden we daarnaast mogelijkheden om bijvoorbeeld een fiets of laptop te kopen of gebruik te maken van bedrijfsfitness op diverse locaties.

 

Ben je geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur een sollicitatiebrief met cv naar SRK Rechtsbijstand,

t.a.v. afdeling HRM, via werkenbijsrk@srk.nl

 

Een pre employment screening maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Wendy de Swart, HR Adviseur, op telefoonnummer 079-3303127.

 

Solliciteer op deze vacature


 

SRK Rechtsbijstand

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.