(junior) Advocaat medewerker Arbeidsrecht

Werkgever
Stellicher Advocaten
Plaats
Arnhem
Regio
Gelderland
Niche
Juridisch
Branche
Dienstverlening algemeen, Juridisch
Opleidingsniveau
WO

Solliciteer op deze vacature

Stellicher advocaten is een ondernemend advocatenkantoor in Arnhem. Omdat we persoonlijk contact en creativiteit belangrijk vinden, bieden we maatwerk; geen standaardoplossingen. Wij zien oplossingen waar anderen die niet zien. Dat doen we met veel kennis, expertise en plezier. Dat maakt het verschil.

Wat betekent het om advocaat te zijn bij Stellicher?

Werken bij Stellicher, dat is werken in een team. Vanuit vakmanschap en servicegerichtheid. Onderzoeken, informeren en adviseren. Altijd op zoek naar het beste resultaat voor onze cliënten.

Advocaat medewerker arbeidsrecht

Ter uitbreiding van onze sectie arbeidsrecht, zijn wij op zoek naar een doortastende, doel- en oplossingsgerichte junior advocaat medewerker (ervaring 3 tot 5 jaar). Onze sectie arbeidsrecht bestaat op dit moment uit 2 advocaten en staat voornamelijk werkgevers bij.

Een gevarieerde baan, volop uitdagingen, waarbij je werkzaam bent in zowel de advies- als de procespraktijk.

Jouw USP’s

Je hebt de beroepsopleiding binnen het arbeidsrecht (bijna) succesvol afgerond. Je bent leergierig en hebt lef: je gaat een discussie met de cliënt (indien nodig) niet uit de weg. Je bent oplossingsgericht en creatief en beseft dat een goede oplossing niet altijd de meest voor de hand liggende oplossing is. Jouw communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) in de Nederlandse en Engelse taal zijn uitstekend. Je bent in staat om hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden en snel en doortastend tot de kern te komen. Je kunt zelfstandig werken, maar bent ook een gedreven teamspeler. Je hebt net zoals wij hart voor het arbeidsrecht.

Er wordt in deze functie veel van je verwacht, maar je mag dan ook veel van ons verwachten.

Wij bieden

  • Ruimte waarin je jouw eigen ideeën vormgeeft en tot realiteit maakt.
  • Een dynamische werkomgeving.
  • De gelegenheid om jezelf te ontwikkelen en uit te groeien tot een gespecialiseerde arbeidsrecht advocaat middels een postacademische specialisatieopleiding zodat je op hoog niveau de praktijk kan uitoefenen.
  • Een stimulerende en informele werksfeer, met aandacht voor de individuele medewerker.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden met een goede balans tussen werk en privé.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure?

Neem dan contact op met Marsha Jansen via hrm@stellicher.nl

Overige vragen?

Voor meer vragen over de functie kun je terecht bij mr. Tally Opbroek (advocaat arbeidsrecht en partner). Tally is bereikbaar via t.opbroek@stellicher.nl, of via 026 – 3777 111.

 

Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatie procedure.

Solliciteer op deze vacature


 

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.