Advocaat medewerker Ondernemingsrecht

Werkgever
Stellicher Advocaten
Plaats
Arnhem
Regio
Gelderland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Opleidingsniveau
WO

Solliciteer op deze vacature

Stellicher advocaten is een ondernemend advocatenkantoor in Arnhem. Omdat we persoonlijk contact en creativiteit belangrijk vinden, bieden we maatwerk; geen standaardoplossingen. Wij zien oplossingen waar anderen die niet zien. Dat doen we met veel kennis, expertise en plezier. Dat maakt het verschil.

Wat betekent het om advocaat te zijn bij Stellicher?

Werken bij Stellicher, dat is werken in een team. Vanuit vakmanschap en servicegerichtheid. Onderzoeken, informeren en adviseren. Altijd op zoek naar het beste resultaat voor onze cliënten.

Advocaat medewerker ondernemingsrecht

Ter uitbreiding  van onze sectie ondernemingsrecht (nu bestaande uit 10 advocaten), zijn wij op zoek naar een doortastende advocaat medewerker met 5-7 jaar ervaring. Het accent voor de werkzaamheden van deze functie ligt op juridische advisering op het gebied van bedrijven in moeilijkheden, het voeren van procedures op het vlak van zekerheden en persoonlijke aansprakelijkheid en het uitoefenen van de faillissementspraktijk.

Jouw USP’s

Je hebt een ondernemersdrive en hebt affiniteit met de zakelijke markt. Je bent leergierig en hebt lef: je gaat een discussie met de cliënt (indien nodig) niet uit de weg. Je bent oplossingsgericht en creatief en beseft dat een goede oplossing niet altijd de meest voor de hand liggende oplossing is. Jouw communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) zijn uitstekend en daarnaast ben je goed in het doorgronden van cijfers. Je bent in staat om hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden en snel en doortastend tot de kern te komen.

Wij zoeken in jou een gedreven teamspeler die, net zoals wij, hart heeft voor het ondernemingsrecht. Er wordt veel van je verwacht, maar je mag dan ook veel van ons verwachten.

Een afgeronde Grotius opleiding Insolventierecht strekt tot aanbeveling.

Wij bieden

  • Ruimte waarin je jouw eigen ideeën vormgeeft en tot realiteit maakt.
  • Een dynamische werkomgeving.
  • Een stimulerende en informele werksfeer, met aandacht voor de individuele medewerker.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goede balans tussen werk en privé.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure?

Neem dan contact op met Marsha Jansen via hrm@stellicher.nl

Overige vragen?

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Eric Looijen (advocaat/partner Ondernemingsrecht): e.looijen@stellicher.nl.

Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatie procedure.

Solliciteer op deze vacature


 

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.