Advocaat Arbeidsrecht

Werkgever
Swart Legal
Plaats
Eindhoven
Regio
Noord-Brabant
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar
Aanstelling
Fulltime, Parttime

Solliciteer op deze vacature

Swart Legal (een nieuwe naam van Swart Advocaten BV) is een gestaag groeiend advocatenkantoor van ervaren en ondernemende advocaten arbeidsrecht. Ons motto: Excellent in conflict management. Met ons juridisch risicomanagement helpen we dreigende conflicten te voorkomen. Met innovatieve diensten en producten helpen wij bestaande conflicten te beheersen en op te lossen. Dat doen we snel, praktisch en met succes. De hoge klantwaarderingscijfers spreken voor zich.

Wie ben je

Je bent advocaat met kennis van en ervaring in het arbeidsrecht. Je bent communicatief sterk en in staat een eigen cliëntportefeuille te beheren en verder uit te breiden.

Je werkveld

Arbeidscontracten, loonvorderingen, ontslagkwesties, afvloeiingsregelingen, bestuurdersbeloningen, arbeidsvoorwaarden, zzp-ers, uitzending en detachering, geschillen over concurrentiebedingen en brede arbeidsrechtelijke advisering, onderhandelingen en procedures voor zowel (buitenlandse) mkb-bedrijven als particulieren, managers en statutair-directeuren.

In voorkomende gevallen ben je bereid ook andere verbintenissenrechtelijke kwesties op te pakken, zoals op het gebied van het handels- en ondernemingsrecht en het verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht.

Aanvullende kwaliteiten

Je spreekt aantoonbaar goed Duits en Engels. Je hebt een specialisatie-opleiding als Pala of Grotius gevolgd of bent bereid die te volgen.

Missie

Juridisch werken de medewerkers op zeer gespecialiseerd niveau. Ons kantoor loopt sinds ruim 10 jaar voorop in kennis op gebied van ‘Het Nieuwe Werken’. We omarmen de digitalisering van diensten en producten en werken veel met content marketing en sociale media. Bij Swart Legal werken momenteel twee advocaten en twee juridische medewerkers, en twee ondersteuners. In de bedrijfscultuur staan kennisdeling, ontspannen omgangsvormen en hart voor de zaak centraal.

Wij bieden

Je kunt rekenen op marktconforme arbeidsvoorwaarden, goede opleidings- en begeleidingsmogelijkheden, en een dynamische werkomgeving met groeimogelijkheden binnen een enthousiast en zelfsturend team. Een parttime dienstverband (0,8 fte) en gedeeltelijk thuiswerken is bespreekbaar.

Contactgegevens

Swart Advocaten BV

T.a.v. mr. Marco Swart

Flight Forum 840

5657 DV Eindhoven

Solliciteer op deze vacature


 

Swart Legal

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jbb.nl.