Advocaat-medewerker Securitisation & Structured Finance

Werkgever
T&P Legal
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

T&P Legal is een niche bemiddelaaar voor advocaten en ervaren juristen. Voor één van onze opdrachtgevers zoeken wij een


Advocaat-medewerker Securitisation & Structured Finance

De opdrachtgever


De praktijkgroep Banking & Finance in Amsterdam treedt in hecht teamverband op voor Nederlandse en buitenlandse financiële instellingen en ondernemingen op het gebied van Nederlandse en internationale financieringstransacties, securitisations, structured finance en het effectenrecht. Het team onderscheidt zich door een brede expertise en de mogelijkheid tot specialisatie die aansluit bij de interesse en vaardigheden van de individuele advocaat. Het Nederlandse team bestaat uit 16 advocaten en is sterk groeiende.

De functie


Als advocaat Banking & Finance werk je dagelijks samen met je collega’s en cliënten in Nederland en de rest van de wereld. Je bent werkzaam binnen het spectrum van Banking & Finance met een focus op Securitisation & Structured Finance. Hieronder vallen securitisation transacties inzake verschillende “asset classes”, waaronder hypotheekleningen, auto leases, CLOs en trade receivables, maar ook loan portfolio transacties en het opzetten van nieuwe hypotheekplatforms.  Indien gewenst bestaat de mogelijkheid om tevens op een breder vlak werkzaam te zijn binnen Banking & Finance. Je wordt regelmatig uitgenodigd voor international practice group meetings waar je intensief wordt opgeleid en je nauwe contacten onderhoudt met je binnenlandse- en buitenlandse collega’s. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om tijdelijk bij een van onze buitenlandse vestigingen te werken in het associate training programme.

De kandidaat


We zoeken een enthousiaste advocaat-medewerker Securitisation & Structured Finance met minimaal 3 tot maximaal 9 jaar relevante werkervaring in de financiële transactiepraktijk. Ervaring binnen de advocatuur is een must; heb je hiernaast ook enige ervaring binnen de bancaire sector, dan kom je eveneens in aanmerking voor solliciteren op deze vacature.  Je bent bereid een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de groeiende praktijk door je in te zetten voor de cliënt en praktijkgroep. Je hebt een uitstekende beheersing van de Engelse taal en je wilt werken in een internationale omgeving aan grensoverschrijdende transacties in een hecht team.

Interesse


Meer weten? Neem contact op met Willem Gentenaar: 06 - 12 97 68 93.

Direct reageren? Stuur je CV inclusief korte motivatie naar w.gentenaar@tplegal.nl

Een vertrouwelijke behandeling van je reactie is vanzelfsprekend gegarandeerd.

 

 

Solliciteer op deze vacature


 

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.