Advocaat-stagiair(e) Arbeidsrecht (gevorderd)

Werkgever
Taylor Wessing
Plaats
Eindhoven
Regio
Noord-Brabant
Niche
Juridisch

Solliciteer op deze vacature

Taylor Wessing is een internationaal full-service advocaten en notariskantoor met een sterke focus op de industrieën van de toekomst. Wereldwijd adviseert Taylor Wessing haar cliënten met 1.800 advocaten en notarissen, vanuit 33 vestigingen verspreid over 20 landen.

Taylor Wessing is een internationaal full-service advocaten en notariskantoor met een sterke focus op de industrieën van de toekomst. Wereldwijd adviseert Taylor Wessing haar cliënten met 1.800 advocaten en notarissen, vanuit 33 vestigingen verspreid over 20 landen. Deze vestigingen combineren het beste van de lokale commerciële, industriële en culturele kennis met de internationale ervaring om proactieve en integrale oplossingen aan te kunnen bieden. Taylor Wessing ondersteunt haar cliënten op alle zakelijke gebieden, zoals civiel procesrecht, vastgoed, IE/IT, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en insolventierecht.

Functieomschrijving

Elke onderneming met werknemers heeft of krijgt te maken met arbeidsrecht. Het arbeidsrecht regelt verschillende onderwerpen waar een onderneming in de praktijk mee te maken heeft, van contracten en individuele problematiek met een werknemer, tot reorganisaties, collectieve ontslagen en CAO’s. In deze gevarieerde en uitdagende rol maak je deel uit van onze praktijkgroep Arbeidsrecht. Je zult je onder andere bezig gaan houden met arbeidscontracten, arbeidsvoorwaarden, employee benefits, medezeggenschap, reorganisaties en individueel ontslagrecht.

Functie-eisen

De ideale kandidaat heeft een studie (WO) Nederlands Recht afgerond, met voorkeur afstudeerrichting arbeidsrecht. Wij zijn op zoek naar een Advocaat-Stagiaire met 0-3 jaar ervaring. Je hebt een aantoonbare interesse in het arbeidsrecht en bent op de hoogte van de huidige juridische ontwikkelingen. Je bent verder commercieel en marktgericht ingesteld en kunt goed in teamverband werken. Tot slot verwachten we dat je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, waaronder een uitstekende beheersing van de Engelse taal.

Wij bieden

Deze vacature heeft betrekking op onze vestiging in Eindhoven. Wij bieden je een uitdagende en inspirerende carrière in een internationale omgeving, waar je aangemoedigd wordt om je grenzen te verleggen! Daarnaast ben je verzekerd van alle (internationale) training, ontwikkeling en ondersteuning die je nodig hebt om jezelf te kunnen ontwikkelen tot een succesvolle commerciële advocaat.

Salaris

markt conform salaris 

Contactgegevens

Ben jij die enthousiaste Advocaat-Stagiair(e) die wij zoeken? Stuur dan je motivatiebrief, CV en cijferlijsten naar Katherine Tooten, k.tooten@taylorwessing.com en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! 

Solliciteer op deze vacature


 

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.