Jurist contracten- en privacyrecht

Werkgever
The Legal Company BV
Plaats
Amstelveen
Regio
Noord-Holland
Niche
Juridisch
Branche
Dienstverlening algemeen, Juridisch
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime, Parttime
Referentienummer
Vacature TLC jurist

Solliciteer op deze vacature

TLC is een juridisch kantoor dat ondernemers terzijde staat als bedrijfsjurist op ieder door de ondernemer gewenst moment. TLC zorgt voor de juridische basis positie bij haar klanten door o.a. juridisch advies te geven over de bescherming van ondernemersbelangen, door goede contracten op te stellen of contracten van derden te screenen alvorens ze getekend worden. Elk juridisch dossier wordt sterker door de juridische basis die TLC geeft aan haar klanten waardoor juridische escalaties ook op langere termijn minder voorkomen. Dit bespaart een hoop juridische kosten aan dure advocaten. TLC geeft advies op de volgende gebieden: Arbeidsrecht, ondernemingsrecht, contractenrecht, ICT recht, huurrecht, intellectuele eigendomsrecht. TLC biedt regelmatig workshops en seminars aan over praktijkproblemen, belangrijke wijzingen en actuele onderwerpen. Tijdens deze workshops en seminars wordt door TLC juristen kennis en informatie overgedragen welke u meteen kan toepassen in de praktijk.

The Legal Company B.V. is een ambitieus legaltech  advieskantoor dat hard aan de weg timmert. We fungeren als de bedrijfsjurist voor het MKB en helpen ondernemers om juridische problemen te voorkomen. We werken nauw samen met accountants en fiscalisten en hebben o.a. een niche in arbeidsintensieve sectoren. Wij geven preventief advies, delen onze kennis door het organiseren trainingen en verlenen uiteraard ook rechtsbijstand bij problemen. Verder ondersteunen we ondernemingen op abonnementsbasis m.b.v. digitale platforms. We zijn actief op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, contractenrecht en privacyrecht.

Onze bedrijfscultuur is zakelijk professioneel, open, warm en vriendelijk tegelijk. We houden van teamspirit. Verder hebben we intrinsieke aandacht voor onze klanten en hierdoor is er een sterke gezamenlijke focus op de business. We gaan altijd goed gekleed, besteden dus aandacht aan een verzorgd en professioneel uiterlijk. We beschikken allemaal over een gezonde dosis humor.

Functieomschrijving

Je bent onderdeel van een hoog opgeleid, ambitieus en divers team van bedrijfsjuridisch adviseurs en adviseert onze Nederlandse en internationale klanten (bedrijven, accountants, fiscalisten en profit en non profit organisaties) over alle mogelijke contract-rechtelijke vraagstukken en benodigde bedrijfsdocumentatie. Je vertaalt hun privacy en contract gerelateerde vragen naar praktische antwoorden en adviezen. Je draagt bij aan de implementatie van de AVG in de bedrijfsvoering van onze klanten door middel van privacy audits en het leveren van diverse gerelateerde juridische (innovatieve) contractproducten en adviezen.

 

Je werkt daarbij nauw samen met de directeur van ons bedrijf die met jouw hulp de privacy consultancy tak verder kan uitbreiden. Er is daarom veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen commerciële initiatieven zoals het organiseren van kennis sessies, masterclasses. Ook wordt er van je gevraagd mee te denken en mee te helpen met productontwikkeling binnen het privacy en contractdomein.

Ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière of misschien wel gewoon toe aan iets nieuws! Werk je in de advocatuur maar wil je uit die omgeving en toch uitdagend werk blijven doen? Dan is dit de ideale vacature.

Functie-eisen

 • Beschikbaar per 1 februari 2018
 • Academisch geschoolde Nederlands recht jurist met circa 3-5 jaar werkervaring
 • Gedreven en betrokken
 • Kennis van de WBP en AVG privacy wetgeving, verbintenissenrecht
 • In staat zelfstandig de vertaalslag naar de business te maken, te adviseren en bijstand te verlenen, producten te ontwikkelen
 • Sociaal en communicatief sterk vaardig en teamplayer
 • Gevoel voor business opportunities
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Affiniteit met commerciële bedrijfsleven 

Wij bieden

 • Uitdagende inhoudelijke zelfstandige positie bij een ambitieuze en innovatieve onderneming;
 • Werken voor aansprekende klanten met veel eigen verantwoordelijkheid;
 • Omgeving waar je je kunt ontwikkelen en specialiseren;
 • Belangrijke rol bij het uitbouwen van de business waarbij ruimte is voor eigen initiatieven;
 • Goede balans tussen werk en privé

Salaris

Markt conform

Contactgegevens

Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Kim Reijnen of Hella Vercammen op 020-3450152.

Solliciteer op deze vacature


 

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.