juridisch adviseur

Werkgever
Thebe
Plaats
Breda
Regio
Zuid-Holland
Niche
Juridisch

Solliciteer op deze vacature

Thebe is een zorgorganisatie binnen de sector verpleging, verzorging en thuiszorg.

Als Juridisch adviseur bij Thebe is geen dag hetzelfde: tussen de geplande overleggen  over een samenwerking, een vastgoedtransactie, het ontwikkelen van nieuw beleid, of het aanpassen van procedures op nieuwe wetgeving door, adviseer je bestuur en management per e-mail of telefonisch over de meest uiteenlopende zaken: contracten, bevoegdheden, privacy, wilsbekwaamheid, conflicten met leveranciers, etc. Je denkt mee over nieuwe plannen en besluiten en adviseert gevraagd of ongevraagd over de grenzen van de wet. Je combineert je juridische kennis met je kennis van onze praktijk en een streven naar pragmatische en werkbare oplossingen. Je sluit je dag af in de wetenschap dat je mede met jouw ondersteuning onze cliënten goede zorg ontvangen. 

Functieomschrijving

Als Juridisch Adviseur ben je verantwoordelijk voor de juridische ‘control’ binnen de organisatie. Je hebt in het bijzonder oog voor de kaders van het mededingingsrecht en de privacy-wetgeving. Je adviseert de raad van bestuur en het management vanuit jouw expertise inzake besluitvoornemens, plannen en ontwikkelingen. Gevraagd en soms ook ongevraagd. Je signaleert nieuwe wetgeving en bent actief betrokken bij de implementatie van de consequenties daarvan. Je vindt je weg in het gezondheidsrecht en de zorgspecifieke regelgeving als de WLZ en de Zvw. Je stelt overeenkomsten op op allerlei gebieden (denk aan samenwerkingsverbanden, vastgoedtransacties, zorgproducten, etc.) of toetst voorgelegde overeenkomsten. Je beantwoordt alle voorkomende juridische vragen van bestuur en management, op diverse gebiede

Functie-eisen

Jij bent een universitair geschoolde jurist en een juridische “duizendpoot” die van aanpakken weet en niet bang is om een standpunt in te nemen. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de advocatuur of in een vergelijkbare functie in het bedrijfsleven of de zorg. Je weet snel tot de juridische kern door te dringen, en een correct juridisch maar ook pragmatisch advies te geven waarmee de organisatie verder kan. Je bent flexibel en servicegericht. Je bent bovendien zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig, zodat je ook in staat bent dat advies over te brengen. 

Wij bieden

De functie is in eerste instantie voor een jaar met uizicht op een contract voor onbepaalde tijd voor 20 - 24 uur per week.

Salaris

De functie is ingeschaald in FWG 65 CAO VVT (maximaal € 5.188,29 bruto per maand fulltime dienstverband). Daarnaast heb je recht op een pakket mooie arbeidsvoorwaarden

Contactgegevens

Passen jij en Thebe bij elkaar

Laat het ons weten! Mail jouw motivatie en CV naar Ilse Snabel, secretaris raad van bestuur via  Ilse.Snabel@thebe.nl

Wil je eerst meer informatie? Neem contact op met Jorien Vereecken, juridisch adviseur, 088- 117 66 79.

Solliciteer op deze vacature


 

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.