Legal Counsel

Werkgever
TUI Nederland N.V.
Plaats
Rijswijk
Regio
Zuid-Holland, Randstad
Niche
Juridisch
Branche
Handel, Toerisme/Recreatie
Dienstverband
Tijdelijk, Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Functie

 

Als Legal Counsel bij TUI Benelux ben je verantwoordelijk voor het effectief en efficiënt adviseren en begeleiden bij alle voorkomende  juridische vraagstukken en aangelegenheden. Je zorgt ervoor dat de organisatie handelt binnen het geldend wetgevend en juridisch kader. Overeenkomsten, voorwaarden en aktes worden door jou opgesteld of beoordeeld. Deze beheer en administreer je ook. Mocht het nodig zijn dan schakel je externe juridische adviseurs in die je dan ook begeleidt. 

 

Je voert onderhandelingen ten aanzien van juridische aspecten en treedt op als vertegenwoordiger in externe werk- en/of overleggroepen waarbij je de belangen van TUI Benelux behartigt.

 

Om continu op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen in jouw vakgebied neem je deel aan opleidingen, lees je vakliteratuur en bouw je een netwerk op binnen de reisbranche. Je signaleert wijzigingen in nieuwe wet- en regelgeving en communiceert deze proactief naar alle betrokkenen. Deze kennis en expertise zet je in om werknemers bewust te maken van de juridische consequenties van feitelijke en rechtshandelingen.

 

Functie-eisen

 

Voor de functie Legal Counsel zijn wij op zoek naar een proactieve en kritische collega. Je bent een expert binnen jouw eigen vakgebied en bent in staat jouw kennis te delen binnen een internationale organisatie. Met jouw accuratesse en scherpe blik ben je in staat richtlijnen en regels uit te zetten en te handhaven. Onderhandelingen voeren? Daarvoor draai jij je hand niet om en je bent in staat verschillende partijen te sturen op de wet- en regelgeving. Daarnaast breng je de volgende kennis en ervaring mee:

  • een afgeronde WO opleiding Nederlands Recht of Europees- en Internationaalrecht;
  • specialisatie Ondernemingsrecht of Consumentenrecht;
  • ervaring als bedrijfsjurist;
  • of ervaring aan de balie
  • 1-3 jaar werkervaring
  • Kennis van de reisbranche is een pré.


Bedrijfsomschrijving

 

Met ruim 2.500 medewerkers in Nederland zijn wij de grootste reisorganisatie van Nederland. Wij maken onderdeel uit van een van de grootste reisconcerns ter wereld, TUI Group.

 

Vakanties voor iedereen


Wij bieden vakanties aan voor elke reiziger via onze reismerken TUI,  Kras, Holland International, Wedding Unlimited, Extravacanza en Goed Idee Reizen. Onder TUI Nederland vallen niet alleen bovenstaande reismerken, maar ook de eigen winkels van TUI en de eigen airline TUI fly. Tot slot is Tec4Jets verantwoordelijk voor het lijnonderhoud van de TUI-vloot.

 

Contactinformatie

 

Voor meer informatie over het selectieproces kun je contact opnemen met Mark Boesten, Recruiter TUI Nederland via mark.boesten@tui.nl of 070-3266244.

 

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.