Advocaat-medewerker of gevorderd advocaat-stagiair

Werkgever
Van der Zwan Advocaten
Plaats
Den Haag
Regio
Zuid-Holland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime, Parttime

Solliciteer op deze vacature

Begin 2017 is Van der Zwan Advocaten verhuisd naar een groter en moderner pand aan de haven van Scheveningen in Den Haag. Hier voeren wij een civiele praktijk in het bijzonder gericht op het gebied van Aansprakelijkheid, Verzekeringen & Schade. Vanwege de groeiende praktijk is ons kantoor per direct op zoek naar een gevorderd advocaat-stagiair dan wel een advocaat-medewerker met bewezen ervaring in de civiele rechtspraktijk. Je hebt bij voorkeur affiniteit met de hierboven genoemde rechtsgebieden.

Functieomschrijving

Je zult een eigen actieve proces- en adviespraktijk voeren (met name op het terrein van het algemeen civiel recht) met de daarbij behorende verantwoordelijkheden. Je werkzaamheden zijn daarmee zeer gevarieerd.

Van gesprekken met clienten tot stevige onderhandelingen met de wederpartij naar een pleidooi waar de rechter niet omheen kan. Je dag is nooit hetzelfde!

Functie-eisen

Wij zoeken iemand met gevoel voor ondernemerschap en goede aquisitievaardigheden. Daarnaast is het belangrijk dat je aantoonbare ervaring hebt in het voeren van een eigen praktijk.

Wij houden van een proactieve en oplossingsgerichte werkwijze en stellen een goed gevoel voor humor op prijs. Daarnaast heeft het onze voorkeur dat je woonachtig bent in de regio.

Wij bieden

Je komt te werken in een levendige en veelzijdige proces- en adviespraktijk. Daarnaast krijg je de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. We  bieden een prettige en informele werksfeer en - voor zover noodzakelijk - een goede begeleiding tijdens de opleiding. Het betreft een full- of parttime functie tegen marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Contactgegevens

Spreekt deze vacature jou aan? Of wil je meer weten over de functie of ons kantoor? Neem dan contact op met Richard van der Zwan (tel: 070 - 789 00 90) of solliciteer direct via onderstaande knop!

Solliciteer op deze vacature


 

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.