Advocaat-medewerker of gevorderde advocaat-stagiaire personen-, familie- en erfrecht

Werkgever
Van Riessen Advocaten B.V.
Plaats
Gouda
Regio
Zuid-Holland
Niche
Juridisch

Solliciteer op deze vacature

Onze sectie personen-, familie- en erfrecht is op zoek naar een ervaren en gedreven advocaat-medewerker of gevorderde advocaat-stagiaire om ons team te versterken.

 

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Gouda en legt zich met een team van negen advocaten toe op het arbeidsrecht, huur-, vastgoed- en omgevingsrecht, ondernemingsrecht en personen-, familie- en erfrecht. Ons kantoor kenmerkt zich door een open en ongedwongen sfeer.

 

Heb je een afgeronde vFAS-opleiding of ben je bereid deze te volgen, ben je ambitieus, ondernemend en commercieel ingesteld, heb je een binding met Gouda en ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

Wij bieden jou de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en specialiseren, de mogelijkheid om parttime te werken, een professionele en informele werkcultuur en goede arbeidsvoorwaarden. Bij ons werk je zelfstandig en heb je sectie- en kantoorgenoten om mee te sparren en op terug te vallen.

Enthousiast? Stuur je motivatiebrief en curriculum vitae dan uiterlijk 30 april 2017 naar vaneck@vanriessenadvocaten.nl.

Heb je vragen, bel dan met Patricia van Eck-Molenaar op telefoonnummer 0182-541444.

Contactgegevens

Van Riessen Advocaten & Mediators
Klein Amerika 17
2806 CA Gouda

www.vanriessenadvocaten.nl

Solliciteer op deze vacature


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.