Ervaren advocaat/gevorderd advocaat-stagiaire

Werkgever
Van Veen Advocaten
Plaats
Ede
Regio
Gelderland
Niche
Juridisch
Branche
Dienstverlening algemeen, Financiële dienstverlening, Juridisch, Overig
Dienstverband
Tijdelijk, Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Aanstelling
Parttime, Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


Altijd al een bloeiende ondernemingsrechtelijke praktijk geambieerd? Wij bieden je die kans. Werken bij Van Veen Advocaten houdt in: een functie bij een kantoor met een informeel karakter, waar hard wordt gewerkt, maar waar ook ruimte is voor alledaagse gesprekken. Hiërarchisch denken past ons niet. Wij zijn een team, ook al draait iedere advocaat zijn of haar eigen praktijk met ondersteuning van een secretaresse. Meer informatie over het kantoor vind je op onze website. 

Functie-eisen

Van een advocaat verwachten wij maximale inzet, ondernemerschap, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een flinke dosis motivatie. Wij vinden het belangrijk dat je aantoonbare ervaring hebt en in staat bent om een succesvolle eigen praktijk te voeren. Wij verwachten een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aan goede acquisitievaardigheden hechten wij veel waarde. Wij houden van een proactieve en oplossingsgerichte werkwijze en stellen een goed gevoel voor humor op prijs. Daarnaast heeft het onze voorkeur dat je woonachtig bent in de regio.

Wij bieden

Als advocaat mag je bij ons rekenen op uitstekende secretariële ondersteuning, een eigen werkkamer en een iPhone van de zaak. We bieden een marktconform salaris met daarnaast een aantrekkelijke bonusregeling. Ook mag je als advocaat-medewerker een representatieve leaseauto uitzoeken. Maar… daar verwachten wij natuurlijk wel wat voor terug.

 

Solliciteren
Enthousiast geworden? Stuur dan een brief met CV naar solliciteren@vanveen.com.
Als je meer informatie wilt kijk dan op de website, of bel met onze kantoormanager Otto Meijnen: +31 (0) 318 687878.

 

Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, Ede

 

www.werkenbijvanveen.com

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.