Jurist of Advocaat

Werkgever
VIER advocaten
Plaats
'S-GRAVENHAGE
Regio
Zuid-Holland
Niche
Juridisch
Branche
Dienstverlening algemeen, Juridisch

Solliciteer op deze vacature

VIER advocaten in Den Haag is per direct op zoek naar een jurist of advocaat (m/v) met aantoonbare ervaring op het gebied van aanbestedingsrecht, bouwrecht, verbintenissenrecht en arbeidsrecht. De functie geldt voor tenminste drie, maar mogelijk vier dagen per week.

Het betreft een tijdelijke functie op projectbasis voor de maximale duur van één jaar.

Wij zoeken

De kandidaat die wij zoeken zal in samenwerking met een van de partners van VIER advocaten werkzaam zijn voor één grote opdrachtgever. Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij een sterk analytisch denkvermogen en een pragmatische aanpak heeft en daarnaast in staat is zowel samen, als zelfstandig te kunnen werken.

VIER advocaten is opgericht op 1 april 2015 door vier advocaten in verschillende fases van hun carrière. Het kantoor geniet een forse groei aan zaken. Naast de vier oprichters bestaat het kantoor uit een advocaat-stagiaire en student-stagiaires.
VIER advocaten kenmerkt zich door specialistische kennis aan te bieden aan haar cliënten tegen een voordelig tarief, waarbij transparantie en bereikbaarheid van groot belang zijn. Waar mogelijk biedt VIER advocaten vaste prijzen aan aan haar cliënten.


De standplaats is Den Haag, waarbij de kandidaat bereid is met enige regelmaat (circa 1 a 2 keer per week) werkzaamheden te verrichten in Rotterdam en/of elders in Nederland. Het bezit van een rijbewijs en auto is daarom een pré.

Behalve een dienstverband zijn ook andere samenwerkingsvormen bespreekbaar. 


Reacties graag uiterlijk 15 augustus 2017 insturen naar gregoire@vier-advocaten.nl. Uit de reactie dient de ervaring met de genoemde rechtsgebieden te blijken. Voor meer informatie kunt u bellen met mr. J-F. Grégoire op telefoonnummer 06-2865 5291.

Solliciteer op deze vacature


 

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.