Ervaren jurist op het terrein van sociale zekerheidsrecht

Werkgever
Vinna B.V.
Plaats
Leek
Regio
Groningen
Niche
Juridisch
Opleidingsniveau
WO, HBO+, HBO
Ervaring
3-5 jaar
Referentienummer
Ervaren jurist

Over ons

Vinna is de expert op het terrein van eigen risicodragerschap. De jurisprudentie op dit gebied is voornamelijk door ons ontwikkeld. Toch zijn we een jong bedrijf; vindingrijkheid, ondernemingszin & hoge juridische kwaliteiten hebben ons gebracht waar we zijn. We zoeken een fijne collega, die eveneens over deze kwaliteiten beschikt.

Wat doen we

Vinna adviseert en begeleidt diverse onderwijsinstellingen en overheden. We behandelen honderden dossiers van ex-medewerkers, waarbij we cliënten adviseren & ondersteunen, uitkeringsinstanties monitoren en kosten beheersbaar maken. We procederen veel en opereren landelijk, vanuit Leek.

Functieomschrijving

Wie zoeken we

Vinna zoekt een ervaren jurist met lef en initiatief. Iemand die houdt van zijn vakgebied en van het bedenken van slimme oplossingen & nieuwe juridische invalshoeken. Hij voelt aan wat cliënten nodig hebben, treft de juiste toon, begeleidt hen in het proces. Het werven van nieuwe cliënten gaat hem goed af. Het is een collega die als vanzelf samenwerkt & de kar trekt binnen een team.

Interesse

Kandidaten kunnen motivatie en cv waaruit blijkt dat zij over de gewenste ervaring en competenties beschikken voor 24 april 2017 sturen aan m.mollema@vinna.nl

Voor meer informatie kun je bellen met directeur Mirjam Mollema op 0594-580176.


 

Vinna B.V.

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.