Jurist Omgevingsrecht

Werkgever
BügelHajema Adviseurs
Plaats
Assen, Leeuwarden of Amersfoort
Regio
Drenthe, Friesland, Utrecht
Niche
Juridisch
Branche
Dienstverlening algemeen
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
5-10 jaar, > 10 jaar
Aanstelling
Fulltime, Parttime

Solliciteer op deze vacature

Jurist Omgevingsrecht (28-40 uur)

Heb jij passie voor de fysieke leefomgeving en adviseer je graag over de juridische aspecten hiervan? Voor een van onze vestigingen (Assen, Leeuwarden of Amersfoort) zoeken wij een enthousiaste collega met een sterke juridische basis.

Onze omgeving, jouw functie

Heb jij het in je om een van de boegbeelden van BügelHajema Adviseurs te worden? Als enthousiaste adviseur sta jij klaar om een breed scala aan opdrachtgevers te helpen. Het geven van juridisch advies en het begeleiden van juridische processen is wat jij het liefst doet. Je werkt aan ruimtelijke plannen en je zet je in voor een goede procesbegeleiding en vakkundige vertegenwoordiging van de opdrachtgever in procedures.

Concreet zijn jouw taken:

 • Het zowel zelfstandig als in teamverband werken aan projecten of producten op het gebied van de fysieke leefomgeving en het omgevingsrecht.
 • Het verzorgen van juridische adviezen voor zowel overheid als particulieren.
 • Het ondersteunen van collega’s met juridisch advies.
 • Het bijhouden van de ontwikkelingen in je vakgebied voor en samen met je directe collega-juristen.
 • Het geven van presentaties over vakinhoudelijke onderwerpen bij opdrachtgevers en tijdens interne bijeenkomsten.


De ideale Jurist Omgevingsrecht; zo ben jij

Een van onze vestigingen is jouw standplaats, maar door jouw flexibiliteit kan jij tevens regelmatig worden ingezet in onze andere vestigingen. Je bent ambitieus en wil je graag verder ontwikkelen, ook samen met je collega’s. Passie voor de fysieke leefomgeving is hierbij jouw drijfveer. Je bent een beetje eigenwijs en zoekt de verbindende oplossingen. Jouw communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat je opdrachtgevers aan je weet te binden.

Verder:

 • heb je een studie Nederlands Recht met een relevante specialisatie (omgevingsrecht/bestuursrecht) of een soortgelijke wo-opleiding afgerond;
 • heb je minimaal 5 jaar werkervaring;
 • beschik je over een stevige en brede kennis van het vakgebied en ben je in staat om die kennis in de praktijk toe te passen;
 • werk je graag in teamverband;
 • ben je commercieel en analytisch ingesteld.


Dit bieden wij jou
BügelHajema Adviseurs behoort tot de grootste onafhankelijke adviesbureaus op het gebied van de fysieke leefomgeving en het omgevingsrecht van Nederland. De betrokkenheid van werknemers vinden wij erg belangrijk. BügelHajema is een democratische werkgemeenschap waarbij onze medewerkers samen het algemeen bestuur vormen. Wij beslissen met elkaar over de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Het resultaat: een platte organisatie met betrokken en enthousiaste collega’s, die met elkaar scherp en klantgericht kunnen opereren in de markt.

Wat kun je verder van ons verwachten?

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd, opleiding en werkervaring.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een enthousiaste en positief-kritische werkomgeving, waarin jij je verder kunt ontwikkelen.


Solliciteer en adviseer
Ben jij de gewenste versterking die zich herkent in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatie t.a.v. Marlien de Jong (HR-manager) via de ‘Solliciteer’ button of via postadres: Vaart NZ 50, 9401 GN te Assen.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Hilde Vegelin (Concernmanager), tel: 0592 – 31 62 06.

Over BügelHajema Adviseurs
BügelHajema Adviseurs is een allround adviesbureau met circa 70 medewerkers op het gebied van de fysieke leefomgeving en het omgevingsrecht. Wij werken vanuit onze vestigingen in Assen, Leeuwarden en Amersfoort. Wij maken ruimtelijke visies, ontwerpen, bestemmingsplannen en specialistische adviezen voor zowel overheden als particuliere opdrachtgevers. Wij voorzien de opdrachtgever op innovatieve manier van gedegen advies en treden graag op als verbinder tussen de verschillende partijen. Zie ook onze website: www.bugelhajema.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, part-time, full-time, Drenthe, Friesland, Utrecht, Assen, Leeuwarden, Amersfoort, adviesbureau, fysieke leefomgeving, omgevingsrecht, juridisch adviseur, bestuursrecht

Contactgegevens

Hilde Vegelin

Solliciteer op deze vacature


 

BügelHajema Adviseurs

Resized Image

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.