Rechter of officier van justitie voor een week? Het kan tijdens SummerCourt!

Werkgever
De Rechtspraak
Plaats
Heel Nederland
Regio
Heel Nederland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch, Overheid/Non-profit
Dienstverband
Tijdelijk
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
< 1 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Rechter of officier van justitie voor een week? Het kan tijdens SummerCourt!

De Rechtspraak en het Openbaar Ministerie openen deze zomer opnieuw de deuren. SummerCourt is hét jaarlijkse evenement in de zomer waarin De Rechtspraak en het Openbaar Ministerie maatschappelijk betrokken rechtenstudenten kennis laten maken met de rechterlijke macht.

Wanneer
Van maandag 3 t/m vrijdag 7 juli 2017.

Voor wie
Voor universitaire rechtenstudenten Nederlands Recht in het laatste jaar van hun bachelor of in de masterfase. We zoeken studenten met uiteenlopende achtergronden een breed maatschappelijke blik.

Wil jij het werk van de officier en rechter, in samenwerking met (keten)partners, ervaren? Dan is dit je kans. Volg de lijnen van het recht en zie waar deze allemaal naartoe leiden.

Iets voor jou?
Wil jij ook een van de gewilde plekken in het team van SummerCourt 2017 bemachtigen? Schrijf je dan nu in! Je kan vanaf maandag 13 maart t/m zondag 16 april solliciteren voor SummerCourt 2017. De selectiegesprekken vinden plaats in de week van 15 t/m 19 mei. Ben je definitief geselecteerd? Dan word je op 15 juni verwacht bij de landelijke aftrap, genaamd SpringCourt in Utrecht. De SummerCourt week zelf vindt van 3 t/m 7 juli 2017 plaats.

Kijk voor meer informatie op www.summercourt.nl. Hier vind je alle informatie over SummerCourt en kun je je direct inschrijven. Ben jij erbij?

Sollicitatiewijze
Solliciteer snel en gemakkelijk op deze vacature vóór 17 april en o.v.v. vacaturenummer OM-3403 via de ‘Solliciteer’ button.

Contactgegevens

SummerCourt 2017

Solliciteer op deze vacature


 

De Rechtspraak

Resized Image

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.