Juridisch adviseur openbare ruimte

Werkgever
Gemeente Ede
Plaats
Ede
Regio
Gelderland
Niche
Juridisch
Branche
Overheid/Non-profit
Dienstverband
Tijdelijk
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar
Aanstelling
Parttime

Solliciteer op deze vacature

Juridisch adviseur openbare ruimte
Ben jij die zelfstandige juridisch adviseur die initiatief neemt ter verbetering van de openbare ruimte? Denk jij out of the box? En zoek jij van nature de verbinding en samenwerking op? Dan ben jij de juridisch adviseur openbare ruimte die we zoeken!

Wat ga je doen?
Als juridisch adviseur adviseer je het management van jouw cluster Leefomgeving & Veiligheid. Je ontwikkelt initiatieven ter verbetering van het gebruik van de openbare ruimte. Je maakt voorstellen om procedures aan te passen aan nieuwe wet- en regelgeving. 

Ook ben je betrokken bij beleidsmatige bijdragen vanuit de uitvoeringspraktijk betreffende aspecten van vergunningverlening en handhaving. Onderwerpen waarover je adviseert zijn bijvoorbeeld de coördinatie kabels en leidingen, diverse vormen van gebruik gemeentegrond/ huurovereenkomsten, gebruik openbare ruimte door derden en vragen over de APV.

Functie-eisen 
Jij bent een ervaren juridisch adviseur openbare ruimte met:

  • een wo diploma Bestuursrecht, aangevuld met Privaatrecht;
  • meerjarige relevante juridische werkervaring binnen een gemeente of andere overheidsorganisatie;
  • een beschikbaarheid van 20 tot 24 uur per week
     

Jouw profiel
Je bent flexibel in je manier van werken en je denkt in mogelijkheden maar je bent standvastig waar het moet. Voor de diverse interne en externe partijen ben je een goede gesprekspartner en als onderhandelaar ben je creatief. Van nature zoek jij de verbinding en samenwerking met de diverse stakeholders en je teamgenoten. 

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijke functie voor de duur van maximaal 12 maanden voor 20 tot 24 uur per week. Het salaris bedraagt, afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring, maximaal schaal 10 (€4121,- bruto per maand) op basis van een 36-urige werkweek. 

Je vakantiegeld, eindejaarsuitkering, bovenwettelijk verlof en levenslooptoelage zijn gebundeld in een Individueel Keuze Budget (IKB).Dit is een vrij besteedbaar budget waarmee je flexibel keuzes maakt over hoe en wanneer je deze elementen wilt inzetten Tot slot werken we bij de gemeente Ede volgens het concept van het nieuwe werken. Voor zover het werk het toelaat, is er alle ruimte voor plaats en tijd onafhankelijk werken én flexibele werktijden.

Wat betreft de aard van de toekomstige werkrelatie zijn er meerdere mogelijkheden (collegiale doorlening, detachering, payroll of een tijdelijk contact). Een ZZP-constructie behoort echter niet tot de mogelijkheden. We maken hierover met de kandidaat gericht specifieke maatwerkafspraken.

Meer over jouw toekomstige afdeling
De afdeling Geo Informatie en Ondersteuning (GIO) maakt deel uit van het Cluster Leefomgeving & Veiligheid. Vanuit GIO wordt ondersteuning geboden aan de primaire processen binnen het cluster L&V. Binnen de afdeling is de beleidsuitvoering en het kwaliteit- en informatiemanagement gepositioneerd. Daarnaast vindt vanuit GIO de ondersteuning van de bedrijfsvoering, managementondersteuning, administratieve ondersteuning en de contract- en juridische begeleiding plaats.

De gemeente Ede
Ede kiest voor food. In een jonge, groene stad van ontmoeten en verbinden. De gemeente Ede, nu 110.000 inwoners, blijft groeien. Stad en organisatie zijn volop in ontwikkeling. Het World Food Center, de Kennisas Ede-Wageningen, de nieuwe woon-, werk- en leefwijk Veluwse Poort en een nieuw intercitystation Ede-Wageningen maken van Ede een dynamische en ambitieuze stad. De gemeente Ede is een groene en sociaal sterke stad. Midden in het land, midden in de topregio Food Valley. Dit vraagt om resultaatgerichte mensen met visie en passie, die de strategische ambities van de gemeente Ede samen met bewoners, bedrijven en bestuur realiseren. Voor meer informatie zie World Food Center Food Valley en Kennisas.

Sollicitatieprocedure
Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de 'Solliciteer' button reageert en je cv en motivatiebrief (in Word of Pdf) zijn bijgesloten. Je motivatie kun je richten aan Joyce Hofmans GEO informatie. 

De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde opleiding(en) als werkervaringseisen. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

Een assessment, het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kunnen deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Voor meer informatie over deze vacature:
Gerbert van der Wal, juridisch adviseur Openbare Ruimte
via email gerbert.van.der.wal@ede.nl of op telefoonnummer 06-52061352

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure:
Neletta Emmerzaal, adviseur P&O
via e-mail neletta.emmerzaal@ede.nl 

Trefwoorden: Vacature, Parttime, Ede, Bestuursrecht, juridisch adviseur.

Contactgegevens

Gerbert van der Wal

Solliciteer op deze vacature


 

Gemeente Ede

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.