Handhavingsjurist Omgevingsrecht

Werkgever
ODMH
Plaats
Gouda
Regio
Zuid-Holland
Niche
Juridisch
Branche
Overheid/Non-profit
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Ben jij een gedreven handhavingsjurist die wil werken aan een veilige en prettige leefomgeving?

Wij zoeken voor ons team Juridisch en plantoetsing een enthousiaste 

Handhavingsjurist omgevingsrecht
36 uur per week


Het team Juridisch en plantoetsing van de afdeling Bouw- en woningtoezicht bestaat uit vijftien vaste medewerkers. Het team verzorgt o.a. juridische handhavingstrajecten, behandelt bezwaar- en beroepszaken en geeft juridische adviezen. Binnen het team werken specialisten voor bouwzaken en voor milieuzaken. 

Wat ga je doen als handhavingsjurist omgevingsrecht?
Je behandelt zelfstandig handhavingszaken. Je zorgt voor de communicatie met de overtreder, de gemeente en eventuele verzoekers om handhaving. Daarnaast behandel je bezwaar- en beroepszaken. Het gaat vooral om handhavingszaken op het gebied van Bouw- en woningtoezicht. 

Wij zoeken een handhavingsjurist omgevingsrecht met

  • Een afgeronde WO opleiding op juridisch vlak;
  • Enkele jaren ervaring als handhavingsjurist;
  • Ervaring met zaken op het gebied van omgevingsrecht.


Het is belangrijk dat je beschikt over goede contactuele vaardigheden en dat je kunt meedenken met onze opdrachtgevers (gemeenten). Je bent praktisch, nauwkeurig en resultaatgericht. Je hebt een goed analytisch en inlevingsvermogen en beschikt over overtuigingskracht. Kandidaten die ervaring hebben met handhaving op het gebied van illegale bewoning van recreatieverblijven hebben de voorkeur. Ook kennis op het gebied van milieu is een pre, net als het beschikken over mediationvaardigheden. 

Wij bieden jou

  • Een veelzijdige baan in een informele omgeving;
  • Een salaris van maximaal € 4.430,- bruto per maand (schaal 10A) bij een 36-urige werkweek. Doorgroei in de uitloopschaal is mogelijk;
  • Een hecht team met gedreven specialisten;
  • Een aanstelling voor de duur van één jaar met perspectief op een aanstelling voor onbepaalde tijd.


Werken bij de ODMH betekent
werken in een jonge en ambitieuze overheidsorganisatie, goede en flexibele arbeidsvoorwaarden, ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en een breed takenpakket waar groei in zit. 

De Omgevingsdienst Midden-Holland (ODMH) draagt bij aan een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving. Dit doen we door milieutaken en bouw- en woningtoezicht-taken uit te voeren in opdracht van de regiogemeenten en de provincie Zuid-Holland.

Ben je enthousiast?
Solliciteer dan voor 3 april 2017 door jouw cv en een motivatie te sturen via de 'Solliciteer' button. De sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdag 12 april 2017 en de 2e ronde staat gepland op donderdag 20 april 2017.

Heb je nog vragen over de functie neem dan contact op met Diana Kosman, teamleider Juridisch en plantoetsing (088-54 50 435 of 06- 51 82 33 03). Bel voor informatie over de sollicitatieprocedure Marie-Louise Henket, P&O- adviseur (088-54 50 301 of 06 – 12 53 32 31).

WWW.ODMH.NL

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Gouda, Juridisch medewerker, Jurist handhaving.

Contactgegevens

Diana Kosman

Solliciteer op deze vacature


 

ODMH

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.