Bedrijfsjurist

Werkgever
Rijk Zwaan
Plaats
De Lier
Regio
Zuid-Holland
Niche
Juridisch
Branche
Industrie, Techniek
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
5-10 jaar, > 10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Wil jij als jurist met een oplossingsgerichte instelling aan de slag in een afwisselende functie in een sterk groeiend bedrijf? Solliciteer dan op deze fulltime vacature (38 uur) voor Bedrijfsjurist bij Rijk Zwaan op ons hoofdkantoor in De Lier.

De vacature Bedrijfsjurist bij Rijk Zwaan
De juridische afdeling heeft een spilfunctie in de organisatie. De bedrijfsjuristen zijn nauw betrokken bij alle nationale en internationale activiteiten van de onderneming en behandelen om die reden een zeer breed scala aan onderwerpen. Op dit ogenblik bestaat de afdeling uit 7 bedrijfsjuristen, ondersteund door twee secretaresses, waarbij iedere jurist eigen aandachtsgebieden heeft. Binnen de functie van Bedrijfsjurist houd je je onder andere bezig met vennootschapsrecht en commerciële contracten, in nauwe samenwerking met de juristen die al op dit gebied werkzaam zijn.

Wij vragen een Bedrijfsjurist met:
Een afgeronde WO-opleiding rechtsgeleerdheid, afgestudeerd aan een Nederlandse universiteit, in privaatrechtelijke richting
Minimaal 7 jaar juridische werkervaring in het internationale bedrijfsleven
Verder ben je in staat om nauwkeurig te werken, ook onder tijdsdruk, en toon je initiatief. Daarnaast heb je een toegankelijke persoonlijkheid en kun je resultaat gedreven en standvastig adviseren. Naast een vloeiende beheersing van de Engelse taal is beheersing van andere talen een pre.

Solliciteren
Je sollicitatie kun je richten aan Evelien Beens-Wagenaar (Advisor Human Resources). Klik op de 'Solliciteer' button om direct te solliciteren. 

Het zorgvuldig beoordelen van je sollicitatie neemt enige tijd in beslag. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?
Rijk Zwaan is een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding.

We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu ruim 2600 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Westland, jurist, juridisch adviseur 

Solliciteer op deze vacature


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.