Jurist

Werkgever
VUmc
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Juridisch

VUmc staat voor onderscheidende pati├źntenzorg, hoogwaardig wetenschappelijk onderwijs en grensverleggend onderzoek.

Betrokkenheid, zorgvuldigheid en ambitie zijn de kernwaarden waar VUmc voor staat. Zwaartepunten in zorg en onderzoek zijn kanker en afweer, hersenen, hart en vaten, extra- en transmuraal en bewegen.

 

De dienst Bestuurlijke en Juridische zaken (BJZ) adviseert en ondersteunt de Raad van Bestuur met betrekking tot bestuurlijke en juridische zaken. De medewerkers van BJZ vormen een team van professionele en zelfstandige medewerkers, gericht op effectieve, efficiënte en representatieve ondersteuning van de Raad van Bestuur en de zorgporfessionals in huis. Binnen BJZ zijn vier ervaren juristen werkzaam, waarvan twee gezondheidsrechtjuristen en twee bedrijfsjuristen.

 

Wij zijn op zoek naar een juridisch expert met actuele kennis van het gezondheidsrecht en een generalist met ruime kennis van het privacyrecht en het bestuursrecht.

 

Ben jij de juridisch expert met actuele kennis van het gezondheidsrecht die ons ondermeer komt adviseren bij claims? Klik dan op onderstaande link voor meer informatie over deze vacature:

https://www.werkenbijvumc.nl/vacatures/jurist/

 

Ben jij de generalist met ruime kennis van het privacyrecht en het bestuursrecht die ons komt adviseren over uiteenlopende juridische vraagstukken? Klik dan op onderstaande link voor meer informatie over deze vacature:

https://www.werkenbijvumc.nl/vacatures/jurist-2/

 

 

Solliciteren

Je kunt tot 18 april 2017 solliciteren via www.werkenbijvumc.nl

Functieomschrijving

Ben jij de juridisch expert met actuele kennis van het gezondheidsrecht die ons ondermeer komt adviseren bij claims? Klik dan op onderstaande link voor de volledige functiebeschrijving van deze vacature:

https://www.werkenbijvumc.nl/vacatures/jurist/

 

Ben jij de generalist met ruime kennis van het privacyrecht en het bestuursrecht die ons komt adviseren over uiteenlopende juridische vraagstukken? Klik dan op onderstaande link voor de volledige functiebeschrijving van deze vacature:

https://www.werkenbijvumc.nl/vacatures/jurist-2/

Wij bieden

Het betreft in beginsel een jaarcontract, dat bij goed functioneren kan worden omgezet in een vast contract. Naast een uitstekend basissalaris bieden we onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag.

 

Het is voor nieuw aangestelde medewerkers verplicht om bij indiensttreding een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan te vragen. Je dient hiervoor in het bezit te zijn van een DigiD. Voor meer informatie over onze voorwaarden zie: http://www.werkenbijvumc.nl/vumc/arbeidsvoorwaarden/

 

Salaris

Salarisschaal:  11 (3527 tot 4842 euro bruto bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van opleiding en ervaring).

Contactgegevens

Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Orian van der Beek, secretaris raad van bestuur, via 020 – 444 2512. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Maureen Valies, corporate recruiter, via 020 – 444 5635.


 

VUmc

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.