Juridisch adviseur medisch tuchtrecht

Werkgever
VvAA
Plaats
Utrecht
Regio
Utrecht
Niche
Juridisch
Branche
Financiële dienstverlening
Dienstverband
Tijdelijk, Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime, Parttime

Solliciteer op deze vacature

VvAA is een ledenorganisatie en dienstverlener die opereert in het hart van de gezondheidszorg in dienst van meer dan 114.000 professionals in de Nederlandse gezondheidszorg: medici, paramedici, studenten en zorginstellingen. VvAA biedt hen verzekeringen financiële diensten, juridisch advies, belastingadvies en accountancy, praktijkfinanciering, vestigingsbegeleiding, opleidingen, reizen via een eigen reisbureau QualityTime, mobiele telefoons & abonnementen en 'Arts en Auto', het maandelijkse magazine. VvAA is gevestigd in Utrecht en heeft regiokantoren door het hele land. VvAA biedt haar medewerkers de ruimte om te laten zien wat ze waard zijn. We zijn voortdurend op zoek naar mensen met hart voor de zaak die verder willen groeien en zich in willen zetten voor onze leden.

VvAA staat al ruim 90 jaar medici en paramedici ter zijde met alles wat ze nodig hebben buiten de spreek- en behandelkamer. Bij VvAA Juridisch advies & rechtsbijstand (JAR) zitten meer dan 40 specialisten van het recht in de gezondheidszorg. Nergens vind je zo’n bundeling van kennis over de gezondheidszorg als hier. Onze leden vertrouwen al decennia voor de meest impactvolle zaken (gezondheidsrecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht in de zorg) op de expertise van VvAA’s juristen. Kritisch als ze zijn, doen ze dat niet zomaar. In de behandeling van tuchtzaken zijn we zelfs marktleider. Als geen ander kunnen we zaken collectief aanpakken, omdat we beroepsgroepoverstijgend werken en veel vergelijkbare zaken behandelen. Dat doen we vanuit de inhoud, gericht op de relatie en met lef.

Functieomschrijving

• Je werkt vanuit je hoofdspecialisme tuchtrecht. Je legt er eer in om te zorgen voor gedegen (juridische) oplossingen, een hoge ledentevredenheid en de onberispelijke reputatie van VvAA in de markt voor recht in de zorg.
• Je behandelt niet alleen zaken die onder de dekking van de verzekering vallen, maar doet ook betaald werk. De opdrachten daarvoor haal je binnen door kennis te delen met leden. Dat doe je met publicaties en presentaties waarmee je de goede reputatie van VvAA bevestigt.
• Je hebt actuele kennis van juridische ontwikkelingen en vraagstukken via dat netwerk.
• Je verleent juridische ondersteuning en geeft maatwerkadvies aan collega-adviseurs (binnen VvAA) gericht op het aanbieden van een breder integraal aanbod aan onze leden.

Functie-eisen

• Allereerst ben je een ondernemende vakvrouw of –man die er alles aan wil doen om onze leden hun werk te laten doen en ze te ontzorgen van alle zaken die daarvan afleiden.
• Je lost juridische vraagstukken zo pragmatisch mogelijk op.
• Je bent vraagbaak binnen de eigen afdeling.
• Je werkt samen, waarbij je je eigen taak volbrengt en collega’s steunt bij het halen van hun individuele en teamdoelen.
• Met plezier en enthousiasme werk je mee aan het verder uitbouwen van VvAA als dé expert in gezondheidsrecht.

Daarnaast heb je:
• de studie Nederlands Recht (wo) afgerond;
• minimaal vijf jaar aantoonbaar relevante werkervaring;
• proceservaring in tuchtzaken;
• beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
• goede communicatieve vaardigheden;
• een ondernemende en marktgerichte houding.

Wij bieden

We hebben je bij VvAA veel te bieden, zoals een informele, professionele omgeving. Als ledenorganisatie en dienstverlener opereren we in het hart en in de actualiteit van de gezondheidszorg. We staan in dienst van meer dan 120.000 professionals in de Nederlandse zorg, van medici en paramedici tot studenten en zorginstellingen. Mede dankzij onze inzet kunnen onze leden er maximaal zijn voor hun patiënten c.q. cliënten. Een dynamisch werkveld is dus ook gegarandeerd. Verder geven we je graag alle ruimte om te laten zien wat je waard bent en jezelf én onze dienstverlening verder te ontwikkelen. VvAA kent flexibele werktijden en een dertiende maand. Ook verdien je een goed salaris dat afhankelijk is van je opleiding en ervaring.

Meer weten? Bel met Diederik Leusink, senior consultant  06 200 137 76.

Contactgegevens

Diederik Leusink

Solliciteer op deze vacature


 

VvAA

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.