Advocaat-medewerker arbeidsrecht

Werkgever
Wijn & Stael Advocaten
Plaats
Utrecht
Regio
Utrecht
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar

Solliciteer op deze vacature

Advocaat-medewerker Arbeidsrecht vanaf 3 jaar ervaring

 

Over ons kantoor

 

Wijn & Stael is een kantoor voor mensen met ambities. Wij behandelen veel complexe zaken die regelmatig ook de landelijke media halen. Dat biedt volop mogelijkheden voor mensen die aan de top van de advocatuur willen meedraaien.

 

De cultuur bij Wijn & Stael wordt door onze advocaten omschreven als plezierig en open; aandacht voor de persoon, sociale contacten, samenwerking en een focus op ontwikkeling en opleiding zijn belangrijke pijlers van ons succes.

 

De sectie arbeidsrecht

 

We hebben een zeer brede arbeidsrechtpraktijk waarin we zowel adviseren als procederen voor onze cliënten. De arbeidsrechtsectie bestaat momenteel uit  6 advocaten (2 partners). Als advocaat-medewerker heb je je eigen zaken en cliënten. Je  krijgt  veel vrijheid en verantwoordelijkheid en  er is alle ruimte voor zelfstandig werken, waarbij je natuurlijk altijd een beroep kunt doen op de meer ervaren kantoorgenoten.

 

Wie zoeken wij?

 

Wij zijn op zoek naar een gedreven arbeidsrechtadvocaat met tenminste 3 jaar  werkervaring. De ideale kandidaat voor deze functie:

-       streeft er altijd naar werk van de hoogst haalbare kwaliteit te leveren;

-       heeft goede sociale vaardigheden;

-       is veelzijdig en leergierig;

-       kan goed zelfstandig werken ;

-       is creatief en oplossingsgericht;

-       is maatschappelijk betrokken;

-       wil van toegevoegde waarde zijn voor de cliënt, het kantoor en collega’s.

 

Wat bieden wij?

 

Wij bieden een informele werkomgeving waarin je uitgedaagd wordt en alle gelegenheid krijgt om jezelf juridisch inhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Daarvoor bieden wij naast in- en externe juridische opleidingen ook vaardigheidstrainingen aan onze mensen aan. Ook het volgen van een specialisatie-opleiding behoort tot de mogelijkheden.

 

Wij werken vanuit een monumentaal pand in hartje Utrecht met een gezellige inpandige bar en een prachtige binnentuin. Onze mensen hebben zichtbaar plezier in hun werk en dat is goed merkbaar in de positieve sfeer.

 

Else Loes Pasma, managing partner, sectie Arbeidsrecht: “Wij verwachten hoge kwaliteit van onze mensen, maar altijd passen wij de menselijke maat toe. Er is meer dan werk alleen”.

 

Solliciteren

 

Herken je je volledig in bovengenoemde omschrijving? Stuur dan een korte motivatiebrief met bijlagen (CV, cijferlijsten van bachelor en master, eventuele studentstageverslagen of getuigschriften) naar solliciteren@wijnenstael.nl.

 

De sollicitatieprocedure bestaat uit 3 gespreksrondes en een assessment.

 

Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature, dan kan je contact opnemen met de HR Adviseur, Lieveke Reijrink-Walstock, bereikbaar op 030-2320800 of l.reijrink@wijnenstael.nl.

 

Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.

 

 

 

Solliciteer op deze vacature


 

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.