Advocaat-medewerker Ondernemingsrecht

Werkgever
Wille Donker advocaten
Plaats
Alphen aan den Rijn
Regio
Zuid-Holland
Niche
Juridisch

Solliciteer op deze vacature

Wille Donker advocaten is een middelgroot advocatenkantoor met op dit moment 16 advocaten.

Wille Donker advocaten is een middelgroot advocatenkantoor met 16 advocaten. Vanuit Alphen aan den Rijn leveren wij diensten aan particulieren, midden- en kleinbedrijven, overheden en onderwijsinstellingen door het gehele land en ook daarbuiten.  

 

Onze expertise is ondergebracht in negen praktijkgroepen, waarin meerdere advocaten werkzaam zijn. Zo kunnen wij onze cliënten optimaal juridisch advies en maximale slagkracht bieden.

 

Wille Donker advocaten biedt een werkomgeving waarin professioneel, efficiënt en met plezier wordt gewerkt. Voor wat betreft de kwaliteit van de dienstverlening ligt onze lat hoog. Dat geldt ook voor de betrokkenheid van de kantoorgenoten. Een betrokken houding zorgt ervoor dat wij oprecht dicht bij onze cliënten staan. Op deze wijze combineren wij ruime juridische ervaring en deskundigheid met oog voor onze cliënten en de branche of (werk)omgeving, waarin zij zich begeven.

 

Wegens uitbreiding van ons kantoor zijn wij voor de praktijkgroep ondernemingsrecht op zoek naar een ervaren, ambitieuze en energieke advocaat.

 

Je bent een nuchter persoon en beschikt over gespecialiseerde kennis van het ondernemingsrecht. Deze kennis heb je opgedaan in minimaal vijf jaar werkervaring als advocaat. Je hebt een ondernemingsrechtelijke specialisatieopleidingsuccesvol afgerond. Je bent in staat om ook in teamverband te werken.

 

Herken jij jezelf in dit profiel en heb je de ambitie om de praktijkgroep ondernemingsrecht te versterken?

 

We vertellen je in een persoonlijk gesprek graag meer over ons kantoor en over de kansen die wij willen bieden.

 

Je kunt hiervoor contact opnemen met
mr. Judith Langeveld-de Groot (0172-236592) of een sollicitatiebrief met motivatie en curriculum vitae sturen naar langeveld@willedonker.nl.

 

Contactgegevens

mw. mr. J.F.C. (Judith) Langeveld-de Groot

Solliciteer op deze vacature


 

Wille Donker advocaten

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.