Wat doet JBB precies? Bekijk hier onze video. 

 

JBB, Juridische Banenbank, is dé marktleidende juridische vacaturesite van Nederland

JBB is dé niche vacaturesite met het grootste kwalitatieve bereik onder juridische professionals:- Het grootste actuele overzicht van juridische vacatures in Nederland- De specialistische doelgroep en bezoekers van JBB zorgen voor kwalitatieve response op uw vacature- JBB biedt vacatures voor startende juristen, meer ervaren juristen en echte senior posities. Uw vacature komt middels de website JBB en haar social media partners Twitter en LinkedIn plus de meer dan 6.500 vacature alerts 24h per dag onder de aandacht van de doelgroep. U bereikt alle potentiele kandidaten (zowel actief als latent werkzoekenden) via 1 effectief kanaal: Juridische Banenbank. 


JBB biedt een uniek bereik in een unieke doelgroep

JBB bereikt maandelijks ruim 33.000 actieve en latent werkzoekenden in de volgende segmenten:
- Advocatuur (van stagiair tot senior medewerker en/of partner)
- Bedrijfsjuristen / Legal Counsel
- Juridische dienstverlening voor bedrijven, overheden en non profit organisaties
- Fiscaal juristen
- Wetenschappelijk onderwijs en onderzoek
- Rechterlijke macht
- Notariaat
- Juridische ondersteuning / secretariaat voor juristen

Uw vacature(s) ook op JBB?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van uw vacature(s) op JBB.nl? Kijk dan voor meer informatie over onze producten en tarieven op de tariefpagina. Voor direct contact mailt u naar sales@jbb.nl of belt u met onze salesafdeling: 030-2083003 (Martijn Middel / Martine Verschoor)


Jobs 4 Professionals

JBB is onderdeel van Jobs 4 Professionals B.V., een  groeiend niche recruitment netwerk met naast JBB ook andere job boards zoals www.jobsinfinance.nl in het portfolio. Jobs in Finance is marktleider op het gebied van financiele vacatures in Nederland.

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.