Deloitte goes legal

24/01 Van de redactie

Deloitte is per 1 januari jl. gestart met juridische dienstverlening onder de naam Deloitte Legal. Deloitte Legal is een aanvulling op het huidige brede palet aan professionele zakelijke dienstverlening van Deloitte die aansluit op veranderende klantbehoeften. Er wordt juridische dienstverlening geboden gebruikmakend van een wereldwijd netwerk, diepe markt- en branchekennis, automatisering en toonaangevende technologieën, waar gewenst en nodig gecombineerd met andere dienstverlening.

Frans Stibbe leidt Deloitte Legal. Stibbe was Managing Partner van DLA Piper Nederland en heeft diverse internationale rollen vervuld. "We hopen binnen afzienbare termijn Deloitte Legal te kunnen neerzetten als een klantgeoriënteerde, kundige en efficiënte juridische dienstverlener. Met een geïntegreerde aanpak zullen we een sterk onderscheidend vermogen hebben ten opzichte van andere juridische dienstverleners. Zeker omdat we gebruik kunnen maken van de voorsprong die Deloitte heeft op gebied van innovatie, technologie en IT automatisering en al het talent dat al in huis is", aldus Stibbe. "Deloitte signaleert dat juridische dienstverlening van groeiend strategisch belang is voor organisaties. De impact van juridisch advies op het nemen van beslissingen op het hoogste niveau neemt toe."

 

Daarnaast is bij Deloitte Legal Kris Ruijters gestart als M&A partner. Ruijters komt van Boekel De Néree en heeft eerder gewerkt bij AKD en Andersen. Als derde partner is Michiel Lampe aangetrokken die als notaris bij van Heeswijk Notarissen en daarvoor bij AKD en Andersen werkzaam was. Hij zet zijn carrière voort binnen de Corporate praktijk van Deloitte Legal.

 

Bron| Deloitte

Terug naar overzicht

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jbb.nl.