Simmons & Simmons start kantoor München

15/01 Van de redactie

In maart van dit jaar opent internationaal advocatenkantoor Simmons & Simmons een vestiging in München. Dat laat het kantoor weten in een persbericht. Het is de derde vestiging van het kantoor in Duitsland.

Het kantoor zal zich richten op de sectoren Life Sciences en TMT, met name op het gebied van patent litigation, en Asset Management & Investment Funds.

Het kantoor zal aanvankelijk bestaan uit twee IE-partners, een Corporate-partner en een aantal medewerkers. De partners zullen nauw samenwerken met de kantoren in Düsseldorf en Frankfurt.

De drie eerste partners in München zullen zijn Rowan Freeland (IE), die sinds 1980 bij Simmons & Simmons werkt en van Londen naar München zal gaan, Thomas Adam (IE), die de overstap zal maken van Field Fisher Waterhouse, waar hij de mede-oprichter was van de vestiging München, en Oliver Beyer (Corporate), die van RBS RöverBrönnerSusat komt, waar hij partner en co-hoofd van de vestiging in München is.

 

Managing partner Jeremy Hoyland zegt in het persbericht over de bekendmaking: "Duitsland is de vierde economie van de wereld en München is een van de belangrijkste commerciële centra in het land. Ons kantoor daar is daarom een belangrijke stap in de uitbreiding van ons aanbod aan cliënten in onze leidende praktijk in Life Sciences, TMT en de sectoren Asset Management & Investment Funds."

 

Hans-Hermann Aldenhoff, hoofd Duitsland bij Simmons & Simmons, voegt toe: "Na recente groei in Frankfurt en Düsseldorf is de opening van een derde kantoor een natuurlijk stap in de ontwikkeling van Simmons & Simmons. We hebben al een sterke klantenportefeuille in München en cliënten hebben ons verteld dat ze de opening van een kantoor in de stad zouden verwelkomen. Onze nieuwe collega's vullen ons zeer goed aan, zowel technisch als persoonlijk en we vertrouwen erop dat de praktijk hier zal blijven groeien."

 

Bron| Advocatie

Terug naar overzicht

Populaire startpagina's

Vacatures juniors
Vacatures Amsterdam
advocaat-stagiair
Vacatures notariaat
bedrijfsjurist
Vacatures Den Haag
advocaat
Legal counsel
Vacatures bedrijfsjurist
Jurist
Vacatures seniors
Vacatures Utrecht
Vacatures advocatuur
Advocaat-medewerker

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.