USG gaat voor professionals

22/04 Van de redactie

Met de introductie van USG Professionals presenteert USG People een internationale dienstverlener voor en door professionals en geeft zij verder vorm aan de uitvoering van haar strategie. USG Professionals stelt zich nadrukkelijk op als partner van bedrijven en organisaties die op een strategische manier de inzet van arbeid willen afstemmen op hun productie, dienstverlening of de fase waarin het bedrijf zich bevindt.

USG Professionals beschikt over sterke posities in Nederland en België, is aanwezig in nog eens vijf landen (Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk) en werkt vastberaden aan de verdere uitbouw van de activiteiten in alle landen waar de merken aanwezig zijn. USG Professionals richt zich op de kerncompetenties HR, finance, engineering, science, legal, ict en marketing, communicatie & sales. USG People is met haar gespecialiseerde werkmaatschappijen al vele jaren actief op deze vakgebieden.

 

Huidige merknamen worden vervangen

De huidige merknamen USG Innotiv, USG Juristen, Legal Forces, Control, Financial Forces, HR Forces en USG Capacity worden samengebracht onder het overkoepelende merk USG Professionals en hernoemd in lijn met de markt- en vakgebieden: USG Engineering Professionals, USG Legal Professionals, USG Finance Professionals, USG HR Professionals, USG Marketing, Communication & Sales Professionals, USG ICT Professionals en USG Science Professionals. “Zo positioneren we ons in alle landen op een eenduidige en herkenbare manier en laten we tegelijk zien dat deze werkmaatschappijen stuk voor stuk expert zijn op het gebied waar zij opereren”, zegt Hubert Vanhoe, Chief Operational Officer van USG People en verantwoordelijk voor USG Professionals.

 

USG Professionals stelt zich nadrukkelijk op als strategisch partner van ondernemingen en organisaties die de inzet van arbeid optimaal willen afstemmen op productie, dienstverlening of op de fase waarin het bedrijf zich bevindt. Naast flexibele arbeid biedt USG Professionals ook oplossingen op het gebied van outsourcen, waarbij een team van medewerkers vaste werkzaamheden of processen geheel of gedeeltelijk overnemen van de opdrachtgever. De werkzaamheden worden naar wens uitgevoerd bij de opdrachtgever of op een van de locaties van USG Professionals. Zo beschikken opdrachtgevers over optimale flexibiliteit, terwijl de kwaliteit van hun diensten onveranderd hoog blijft. Tegelijkertijd kunnen bedrijven die met USG Professionals werken zich op basis van dit businessmodel concentreren op de activiteiten waarmee ze zelf toegevoegde waarde genereren.

 

Bron| USG

Terug naar overzicht

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.