Over Juridische Banenbank (JBB)

Omdat JBB groeit zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste verkoper ter versterking en uitbreiding van ons team. Als JBB verkoper heb je veel contact met bestaande en nieuwe klanten voornamelijk advocatenkantoren. Je houdt van prospecten dus bellen en bezoeken en hebt service hoog in het vaandel staan. Ervaring met sales in een internetomgeving is een pre. Heb je interesse? Mail ons via sales@jobs4professionals.eu en we nemen contact met je op.JBB is dé nummer 1 vacaturesite in Nederland voor juridische professionals. Wij streven naar een zo compleet mogelijk vacatureoverzicht, zodat u slechts één bron hoeft te raadplegen: JBB.


Jobs 4 Professionals

Sinds januari 2011 is JBB onderdeel van Jobs 4 Professionals BV, een snel groeiend niche recruitment netwerk met naast JBB ook www.jobsinfinance.nl  in de portfolio. Dit betekent dat wanneer u een vacature plaatst op JBB deze ook doorgeplaatst kan worden op JobsinFinance dan wel andere relevante partnersites.

 

 

Adverteren
Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van uw vacature(s) op JBB? Kijk dan voor meer informatie over onze producten en tarieven op de tariefpagina. Voor direct contact met onze salesafdeling belt of mailt u met:

 

Sebojan Oosterboer

sebojan@jbb.nl 

 

Martijn Middel

martijn@jbb.nl

 

Telefoon: 030-2083003

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.