Bent U de Notaris van het jaar?

Geschreven door
Redactie JBB

Gepubliceerd
10 mrt 2020

10 mrt 2020 • door Redactie JBB

Spreekt u heldere taal? Bent u maatschappelijk betrokken? Creëert u een aantrekkelijke werkomgeving? Misschien wordt u dan op 23 juni gekozen als Notaris van Jaar!

De Notaris van het Jaar is een KNB-lid dat zich zichtbaar onderscheidt met andere kwaliteiten dan alleen notarieel-juridische. De verkiezing is een evenement in het kader van het themajaar Futurepro(o)f. De winnaar wordt op dinsdagmiddag 23 juni, na afloop van de alv, bekendgemaakt.

De Koninklijke Notariële Organisatie (KNB) organiseert dit jaar de verkiezing van dé Notaris van het Jaar. Met deze verkiezing wil de beroepsorganisatie laten zien dat de ‘futureproof’ notaris niet iemand is van de toekomst, maar dat er ook nu al leden zijn die uitblinken in andere vaardigheden dan het strikt notarieel-juridische. Het is de bedoeling dat deze verkiezing een jaarlijks terugkerend evenement wordt.

Juryprijs Het gaat om een juryprijs. Leden kunnen zichzelf of andere kanshebbers opgeven. De voordracht is gemotiveerd. Behalve notarissen kunnen ook toegevoegd en kandidaat-notarissen meedingen naar deze titel. De jury die bestaat uit Joyce Leemrijse (notaris en voorzitter van de ledenraad), Kees Louwerens (adviseur leiderschapsontwikkeling en oud-redactieraadlid Notariaat Magazine), Jannetta Dorsman (spreker/trainer social media marketing en docent commerciële/communicatieve vaardigheden Beroepsopleiding Notariaat) en Mechtelt Lindenhovius (hoofdredacteur KNB Media).

Event op 23 juni De winnaar wordt bekendgemaakt op 23 juni in ’t Spant in Bussum tijdens een (interactief) programma rondom de criteria van de verkiezing, zoals duidelijke taal, weerbaarheid/moed/lef, aantrekkelijke werkomgeving, innovatie en zichtbaarheid/reputatie/communicatie. De winnaar krijgt een wisseltrofee, een uitgebreid artikel en ingelijste cover van Notariaat Magazine, een feestelijk diner met het KNB-bestuur en jury, en ruimte voor bijdragen aan KNB-evenementen in het komende jaar.

Bron: https://www.knb.nl/