NautaDutilh benoemt Lieke van der Velden en Sjoerd Meijer tot nieuwe managing partners

Lieke van der Velden en Sjoerd Meijer zijn per 1 juni benoemd tot managing partners van NautaDutilh. Ze volgen Jaap Jan Trommel en Petra Zijp op, die na vijf jaar besturen, fulltime terugkeren naar hun praktijk.

Het bestuur van NautaDutilh bestaat nu uit Van der Velden, Meijer en Chris Warner, die sinds 2017 deel uitmaakt van het bestuur. Het kantoor heeft geen bestuursvoorzitter.

Van der Velden (foto boven; links) leidt momenteel NautaDutilh’s corporate M&A-groep. Ze adviseert internationale en Nederlandse cliënten over fusies en overnames en joint ventures. In haar praktijk richt zij zich op de financiële sector. Van der Velden trad in 1995 in dienst bij NautaDutilh, en werkte in 1999 als secondee bij Slaughter and May in Londen. Verder is ze sinds 2005 partner van het kantoor.

Meijer (foto boven; rechts) adviseert en procedeert op het terrein van het verzekeringsrecht – waaronder collectieve acties – en beroepsaansprakelijkheidsrecht. Hij adviseert bestuurders van financiële instellingen, verzekeringsmaatschappijen en assurantietussenpersonen over toezicht. Na een academische loopbaan is hij in 2004 beëdigd als advocaat in Amsterdam. Meijer trad in 2008 in dienst bij NautaDutilh en werd partner in 2014. Momenteel leidt hij de dispute resolution-groep van NautaDutilh.

Warner (foto boven; midden) is sinds 2017 managing partner bij het kantoor. In zijn praktijk adviseert hij Nederlandse en internationale cliënten over de fiscale aspecten in complexe zaken, waaronder beursgenoteerde fusies en overnames, publiek-private samenwerkingen en bedrijfsreorganisaties.

Afzwaaiende bestuursleden Trommel en Zijp keren na vijf jaar besturen fulltime terug naar hun praktijk. Trommel gaat aan de slag als partner in het corporate energy & renewables-team van NautaDutilh, Zijp gaat samen met partner Antonia Netiv het capital markets-team leiden van het kantoor. Ook neemt ze, samen met collega Geert Raaijmakers, de nieuwe rol van inclusion partner op zich.

Terug naar lijst