Nieuwe Uitdaging bij… AKD, Pharos en Allen & Overy

AKD heeft een partner aangetrokken voor de corporate & M&A-praktijk, Pharos advocaten verwelkomde tevens een partner en bij zowel Allen & Overy als NautaDutilh startten per 1 juni nieuwe counsels. Nieuwsgierig naar de andere Nieuwe Uitdagingen? Meer na de klik!

Pieter Tieskens (foto boven) is per 1 juni gestart bij Allen & Overy als counsel binnen de praktijkgroep projects & real estate. Tieskens is geen onbekende voor het Amsterdamse kantoor: van 2010 tot 2016 werkte hij hier als kandidaat-notaris. Tieskens heeft kennis van ondernemingsrecht en vastgoed, en werkte voor zijn overstap naar Allen & Overy bij Houthoff.

AKD heeft per 1 juni Wouter Kros als partner aangetrokken voor de corporate & M&A-praktijk. Kros is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, fusies en overnames en joint-ventures, vaak met grensoverschrijdende componenten. Daarnaast is hij ervaren in het adviseren van beursgenoteerde bedrijven op het gebied van corporate governance, effectenwetgeving en algemene ondernemingsrechtelijke vraagstukken. Ook heeft Kros ervaring als adviseur van onder andere private equity-sponsoren en multinationals op het gebied van (internationale) transacties. Voor zijn komst naar AKD werkte Kros ruim 14 jaar bij Loyens & Loeff.
Jan Hein Meerburg is op 1 juni begonnen als partner bij bouw- en vastgoedkantoor Pharos advocaten. Meerburg was eerder onder meer verbonden aan Simmons & Simmons en Kennedy van der Laan, en heeft arbitragerecht onderwezen aan de Law Firm School. Zijn praktijk richt zich met name op bouw, ontwikkeling en aansprakelijkheid.
Willem Bijveld is per 1 juni werkzaam bij NautaDutilh als counsel in de corporate M&A-praktijk. Bijveld is afkomstig van De Brauw Blackstone Westbroek en heeft tien jaar ervaring met het adviseren van corporates en sponsors in (internationale) private en publieke fusies en overnames. Verder is hij vertrouwd met bilaterale en veilingverkooptrajecten, public-to-private transacties, vijandige overnames en vraagstukken die betrekking hebben op aandeelhoudersactivisme. Ook adviseert hij over onder meer fiduciaire verplichtingen van raden van bestuur en raden van commissarissen, equity investeringen en openbaarmakingsverplichtingen.
Op 1 juni is Pieter van der Bom gestart als advocaat-medewerker bij Kennedy Van der Laan. Hij versterkt het corporate M&A-team van het kantoor. Hiervoor was Van der Bom werkzaam bij Levenbach advocaten in Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in het adviseren van (internationale) bedrijven op het gebied van het ondernemingsrecht en begeleidt verschillende transacties zoals overnames, fusies en herstructureringen.
Van Benthem & Keulen heeft per 1 juni Michiel Fechner en Lisanne Veerbeek aangetrokken. Fechner is in dienst getreden als advocaat binnen de teams commercieel vastgoed en huurrecht. Hij werkt sinds 2016 in de advocatuur. Voordat Fechner de overstap naar Van Benthem & Keulen maakte, werkte hij bij AKD. Fechner is gespecialiseerd in commercieel vastgoed en huurrecht, en heeft ervaring in (internationale) vastgoedtransacties, huurrechtkwesties en commercial contracting. Zijn cliënten zijn onder anderen vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars en makelaars.
Lisanne Veerbeek is bij Van Benthem & Keulen gestart als advocaat binnen het corporate/M&A-team. Veerbeek werkt eveneens sinds 2016 in de advocatuur en richt zich op de M&A-praktijk. Voor haar overstap naar Van Benthem & Keulen werkte ze onder meer bij Hekkelman Advocaten & Notarissen en DVAN Advocaten. Veerbeek is gespecialiseerd in het adviseren en bijstaan van bedrijven, ondernemers en investeerders op het gebied van de aankoop- en verkoop van de onderneming.
Dentons heeft per 1 juni Harti Dumatubun en Liesbeth van Maaren verwelkomd. Dumatubun is afkomstig van Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen en start als senior kandidaat-notaris op het vastgoednotariaat van Dentons. Hij heeft brede vastgoedervaring en zal zich bij het kantoor onder andere richten op (commercieel) transactiewerk, splitsingen in appartementsrechten en erfpacht.
Liesbeth van Maaren keert bij Dentons terug naar de advocatuur. Ze is bij het kantoor aan de slag gegaan als senior associate real estate. Voor haar overstap was ze bijna zes jaar werkzaam als vastgoedjurist bij ABN Amro, en daarvoor werkte ze als advocaat bij onder meer Baker McKenzie.

Terug naar lijst