Nieuwe Uitdaging bij… Loyens & Loeff, Florent en Bird & Bird

Bij Florent start in november een partner die afkomstig is van Simmons & Simmons, en in 2023 start bij Loyens & Loeff een partner van De Brauw. Tot slot heeft Bird & Bird een nieuwe octrooigemachtigde aangetrokken.

Joris Oster (foto boven) treedt per 1 november als partner toe tot Florent. Oster is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en heeft ervaring in onder meer reorganisaties en grensoverschrijdende arbeidsrechtzaken. Hij werkte ruim acht jaar bij Allen & Overy, waarna hij de overstap maakte naar Simmons & Simmons. De afgelopen twaalf jaar was hij daar verantwoordelijk voor de arbeidsrechtsectie.

Loyens & Loeff versterkt de energy & infrastructure- en de vastgoed- en notariële praktijk met de komst van partner en notaris Mark Rebergen per 1 januari 2023. Rebergen heeft een multidisciplinaire transactionele expertise in vastgoed en ondernemingsrecht, met specifieke ervaring in de sectoren industrie, energie en infrastructuur. Hij was eerder bijna 25 jaar verbonden aan De Brauw Blackstone Westbroek. Bij dat kantoor vertrekken in totaal elf van de 51 partners, tekende het FD eerder deze maand op.

Bird & Bird heeft per 1 oktober Rameez Rahman verwelkomd. Rahman gaat aan de slag als octrooigemachtigde binnen de intellectual property-praktijk van het kantoor. Hij heeft meer dan vier jaar ervaring in de octrooiverleningspraktijk, meest recent bij TNO, en is daarnaast ervaren in het voorbereiden en ondersteunen van internationale octrooiprocedures. Hij zal de octrooiprocespraktijk van Bird & Bird met name in de technology & communications-sector versterken.

Terug naar lijst