Nieuwe Uitdaging bij… Simmons & Simmons, The Data Lawyers en KienhuisHoving

Simmons & Simmons benoemt een nieuwe country head voor Nederland en The Data Lawyers nemen een IT & privacy-advocaat over van Loyens & Loeff. Verder starten twee nieuwe medewerkers bij KienhuisHoving. Namen en rugnummers na de klik.

Simmons & Simmons heeft Rezah Stegeman (foto boven) per 11 mei benoemd tot country head voor Nederland. Hij volgt René van Eldonk op. Stegeman is sinds 2013 werkzaam bij het kantoor als partner financial services, en leidt daarnaast sinds 2020 de financial markets-afdeling van de vestiging in Amsterdam.

Nina Orlić is per 9 mei gestart als advocaat bij The Data Lawyers. Ze is gespecialiseerd in gegevensbescherming en IT-recht, en heeft ervaring in het adviseren en procederen op dit gebied. Orlić zal zowel de sectie privacy als de sectie IT & data versterken binnen The Data Lawyers. Hiervoor was zij werkzaam bij Loyens & Loeff, als advocaat binnen het data protection & privacy-team.
 

Bij KienhuisHoving zijn op 1 mei twee nieuwe medewerkers gestart: Erik Hollander (links) en Laura Nellestijn (rechts). Hollander is advocaat arbeidsrecht en werkte eerder al bij KienhuisHoving, van 2008 tot 2017. Na circa vijf jaar bij Daniëls Huisman Advocaten te hebben gewerkt, is hij nu terug op het oude nest. Nellestijn is in dienst getreden als compliance officer. Ze draagt bij aan de bedrijfsvoering en het compliance-proces van het kantoor. Hiervoor werkte Nellestijn als compliance specialist bij Just Eat Takeaway.

Terug naar lijst