Actualiteiten Privacyrecht 2022

Actualiteiten Privacyrecht 2022
donderdag, oktober 13, 2022 -
donderdag, oktober 13, 2022
1:30 - 5
Nijmegen

6663 AA

Het Privacyrecht ontwikkelt zich snel. Om goed op de hoogte te blijven organiseert Mark Jansen, specialist Privacyrecht, het jaarlijkse seminar 'Actualiteiten Privacyrecht' op 13 oktober 2022.

Tijdens deze middag komt een selectie van de meest relevante actualiteiten op het gebied van Privacyrecht aan de orde. Dit betreft onder meer:

  • interessante rechterlijke uitspraken in Nederland en op Europees niveau
  • handhaving door de toezichthouder
  • de laatste stand van zaken rondom de wetgeving, AVG en UAVG, cookiewetgeving, etc.
  • relevante opinies en andere uitingen van de (gezamenlijke) toezichthouders

Al deze ontwikkelingen zullen worden becommentarieerd en in onderling verband worden geplaatst. Daarbij zal niet alleen aandacht zijn voor de juridische aspecten van een bepaalde ontwikkeling, maar ook voor de mogelijke praktische consequenties daarvan.

Tijdens het seminar is er voldoende ruimte om vragen te stellen. 

Kosten & annulering

Deelname aan dit seminar kost € 295,- (excl. BTW). Bij aanmelding kunt u betalen via iDEAL, creditcard of betaling op factuur; na ontvangst van uw betaling is uw inschrijving definitief en ontvangt u van ons een definitieve bevestiging.

Indien u zich tot uiterlijk 28 februari 2022 inschrijft, betaalt u slechts € 225,- (excl. BTW). 

U kunt tot en met 6 oktober 2022 kosteloos annuleren; de deelnamekosten worden volledig gecrediteerd. Bij annulering na 6 oktober 2022, wordt 50% van de deelnamekosten gecrediteerd.  Annuleren kan via uw account in de Mijn omgeving op onze website.

Opleidingspunten

Dirkzwager is door de Nederlandse Orde van Advocaten erkend als opleidingsinstituut. Gezien de hoge kwaliteit en duur van dit webinar ontvangt u (indien u hiervoor in aanmerking komt) 3 PO-punten voor deelname. U ontvangt van ons een certificaat van deelname.

Informatiemateriaal & naslagwerk voor de deelnemers

Het seminar wordt ondersteund met informatieve en uitgebreide slides. Ook worden alle uitspraken en overige besproken documenten in een e-book gebundeld en vooraf toegezonden. Voor de deelnemers zijn de slides en het e-book ook beschikbaar in Mijn Omgeving op Dirkzwager.nl.

Register for Actualiteiten Privacyrecht 2022

All items are required to register

Register