CMS CAREER CHALLENGE MADRID SPAIN

Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw carrière? Wil jij één van de grootste internationale advocatenkantoren van de wereld leren kennen? En wil jij ervaren hoe het is om in zo’n setting te werken en erachter komen of dit bij jou past?

Doe dan mee aan de CMS Career Challenge – The Madrid Edition!

Een uitgelezen kans om álle praktijkgroepen van CMS te leren kennen, ons prachtige kantoor aan de Amsterdamse Zuidas te bekijken, de dynamiek van een internationaal kantoor te ervaren, jouw kennis en vaardigheden te toetsen en te highfiven met onze kantoorgenoten.

Na 'The London Edition' in 2018, gaan we ook dit jaar weer de grens over. We zullen namelijk afreizen naar Spanje om ons waanzinnige kantoor in Madrid te bezoeken!

Een geweldige manier om écht de dynamiek van een internationale werkomgeving te ervaren en te ontdekken of dat bij jou past. Dat allemaal in een ontspannen en informele sfeer. Uiteraard horen borrelen, sightseeing en andere leuke activiteiten daar ook bij!

Need we say more?

Wil jij CMS leren kennen, meer vorm geven aan je carrière en een inkijkje krijgen in de advocatuur? Meld je dan aan voor de CMS Career Challenge – The Madrid Edition!!

Voor wie?

Voor de CMS Career Challenge zijn wij op zoek naar ambitieuze studenten die in de eindfase van hun bachelor zijn of al met hun master zijn gestart. De CMS Career Challenge staat open voor studenten Nederlands, notarieel en fiscaal recht.

Ben jij enthousiast geworden? Meld je dan aan vóór 1 april 2019 en stuur je cv, motivatie, cijferlijsten (bachelor en evt. master) en evt. stagebeoordelingen aan:

Evelyne Hof (Recruiter)
recruitment@cms-dsb.com
+31 20 3016 262

Uiterlijk 4 april 2019 ontvang je een reactie op jouw aanmelding. De selectiegesprekken vinden plaats op maandag 8 en dinsdag 9 april 2019 op ons kantoor in Amsterdam. Word je geselecteerd, dan vindt op donderdag 25 april 2019 de kick-off borrel plaats. Houd deze data daarom alvast vrij in je agenda!