Praktijkgroepen

Bij DLA Piper in Nederland werken we met ruim 150 juristen in verschillende teams (praktijkgroepen en sectorteams) samen om onze cliënten fullservice dienstverlening te kunnen bieden van het hoogste niveau.

CORPORATE

Onze advocaten, notarissen en belastingadviseurs binnen ondernemingsrecht houden zich bezig met (inter)nationale fusies en overnames, kapitaalmarkttransacties, private equity-transacties en corporate governance-vraagstukken. Ook aandelentransacties, splitsingen en het verkopen van bedrijfsaandelen maken onderdeel uit van de diensten die wij voor cliënten verrichten. Daarnaast spelen in veel transacties (inter)nationale fiscale, financiële, mededingingsrechtelijke en notariële aspecten een rol. De corporate juristen binnen DLA Piper vormen de spil bij het oplossen van deze – internationaal soms conflicterende – juridische vraagstukken.

Onze advocaten, notarissen en belastingadviseurs binnen ondernemingsrecht houden zich bezig met (inter)nationale fusies en overnames, kapitaalmarkttransacties, private equity-transacties en corporate governance-vraagstukken. Ook aandelentransacties, splitsingen en het verkopen van bedrijfsaandelen maken onderdeel uit van de diensten die wij voor cliënten verrichten. Daarnaast spelen in veel transacties (inter)nationale fiscale, financiële, mededingingsrechtelijke en notariële aspecten een rol. De corporate juristen binnen DLA Piper vormen de spil bij het oplossen van deze – internationaal soms conflicterende – juridische vraagstukken. - See more at: http://www.youmatter.nu/page.php?ID=12#sthash.wBf01Lap.dpuf

ARBEIDSRECHT

FINANCE, PROJECTS & RESTRUCTURING

INTELLECTUAL PROPERTY & TECHNOLOGY (IP&T)

LITIGATION & REGULATORY

REAL ESTATE

TAX