ExxonMobil

Werkgever
ExxonMobil

De activiteiten die betrekking hebben op het zoeken naar en het winnen van aardgas en ruwe olie vallen in het vakjargon van ExxonMobil onder de noemer 'upstream'. 

In de Benelux spelen de upstream-activiteiten van ExxonMobil zich af op Nederlandse bodem, via deelnemingen in de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) en GasTerra. ExxonMobil heeft, net als Shell, een aandeel van 50 procent in de NAM. GasTerra is voor 50 procent in handen van de Nederlandse staat, voor 25 procent van ExxonMobil en voor 25 procent van Shell.

De winningsactiviteiten van de NAM vinden zowel aan land als op zee plaats. Het gaat daarbij om de opsporing en winning van olie en vooral aardgas uit velden in (onder meer) Groningen en de Noordzee. 

De NAM verkoopt het aardgas aan GasTerra, die het op haar beurt weer verkoopt aan grote klanten zoals elektriciteitscentrales en energiemaatschappijen. GasTerra is een van de belangrijjkste spelers op de Europese gasmarkt.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.