Algemene Vereniging Schoolleiders (AVS)

Werkgever
Algemene Vereniging Schoolleiders (AVS)

De AVS is...

De Algemene Vereniging Schoolleiders is de belangenvereniging en vakbond voor alle leidinggevenden in het funderend onderwijs: van adjunct-directeur en middenmanager tot (bovenschools) directeur. De functie van leidinggevende is wezenlijk anders dan die van leerkracht, onderwijsondersteuner of bestuurder. Dat weet de AVS als geen ander en daarom richt de AVS zich expliciet op deze beroepsgroep.

Visie & missie
Goed onderwijs door visionair leiderschap dat is onze missie. En we werken er elke dag aan, van klaslokaal tot minister. De AVS doet méér. Voor bijna 5.000 schoolleiders en bovenschools managers.

Geschiedenis
In 1995 ontstond de AVS als een vakbond voor schoolleiders in het primair onderwijs. Zij ontwikkelde zich tot een volwaardige vak- en beroepsorganisatie voor schoolleiders en hun scholen. Een organisatie die haar sporen heeft verdiend en een belangrijke rol speelt in de onderwijswereld…

Organisatie
De AVS is een vereniging met ruim 5.000 leden, vertegenwoordigd door een ledenraad en een bestuur. Voor de vereniging zijn dagelijks een aantal medewerkers actief.

Contactgegevens: 

Algemene Vereniging Schoolleiders

Bezoekadres
Herenstraat 35
3512 KB Utrecht

Postadres
Postbus 1003
3500 BA Utrecht

Telefoon, fax en e-mailadres
Telefoon: 030-2361010
Fax: 030-2361036
E-mailadres: info@avs.nl

Kamer van Koophandel
Ingeschreven onder nummer: 40476538

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.