ISLEGAL

Werkgever
ISLEGAL

Charlotte Kruls, Nick Spenkelink en Remco Abeln zijn de consultants van ISLEGAL. Wij hebben ons vanaf 2001 gespecialiseerd in duurzame arbeidsbemiddeling voor juristen. ISLEGAL is gespecialiseerd in het vinden van de juiste jurist of advocaat voor jouw organisatie - vast dan wel tijdelijk. Wij kunnen bouwen op jarenlange ervaring en een groot netwerk van juristen met diverse ambities en capaciteiten. Of het nu gaat om een tijdelijke of permanente invulling: wij kijken verder dan een CV en profielschets om te achterhalen wie de beste kandidaat is. Door onze ervaring weten wij welke achterliggende aspecten van belang zijn voor een succesvolle relatie tussen opdrachtgever en jurist – op korte én op lange termijn. Doordat we onze kandidaten en opdrachtgevers ook na bemiddeling volgen, kunnen we bovendien snel inspringen op nieuwe ontwikkelingen. 

Ben jij bedrijfsjurist, advocaat, interim jurist en op zoek naar een baan of een nieuwe opdracht? In elke fase in je carrière zijn er verschillende mogelijkheden. Ook in dit economisch klimaat zijn er volop kansen. Belangrijk is om te weten wat je boeit, waar je interesses liggen en hoe jouw carrière er volgens jou uit moet zien. Schrijf je hier in! Na je inschrijving op onze website neemt ISLEGAL contact met je op om samen met jou bovenstaande in kaart te brengen.

 

Wat kan ISLEGAL voor je betekenen ?

 

 

Functies

 

  •  Bedrijfsjurist 
  •  Legal Counsel 
  •  Advocaat 
  •  Hoofd Juridische Zaken 
  •  Directiesecretaris / Company Secretary 
  •  Kantoor Directeur
  •  General Counsel
  •  Compliance Officer
E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van ISLEGAL